4 certificare de înmatriculare, retrase pentru noxe şi anvelope la Păuleşti

Control politie Satu Mare

Control politie Satu Mare

Luni, 1 august, poliţiştii din cadrul Secţiei Poliţie Rurală Valea Vinului au desfăşurat activităţi specifice pe DJ 193, în localitatea Păuleşti, împreună cu reprezentanţi ai Registrului Auto Român Satu Mare, în vederea identificării conducătorilor auto ale căror vehicule produc zgomote care depăşesc pragul fonic impus de lege, cele care emană noxe peste limita maximă admisă, care prezintă defecţiuni tehnice, cele care au aplicate folii neomologate, precum şi cele care au valabilitatea inspecţiei tehnice expirată.
În cadrul activităţilor desfăşurate, au fost aplicate 13 de sancţiuni contravenţionale şi s-a luat măsura retragerii a 4 certificate de înmatriculare, 3 pentru depăşirea limitei legale de emisie de noxe şi unul pentru anvelope uzate peste limita legală.
Cu acest prilej, poliţiştii rutieri atrag atenţia tuturor participanţilor la traficul rutier că au obligaţia de a respecta toate normele rutiere legislative aflate în vigoare, în vederea asigurării şi menţinerii unui climat de siguranţă al traficului rutier.
De asemenea, astfel de acţiuni vor fi puse în aplicare şi pe viitor, pentru a descuraja adoptarea unui comportament rutier neadecvat pe drumurile publice, întrucât conduita unui conducător auto trebuie să rămână una corectă şi, totodată, să dovedească respect pentru ordinea şi liniştea publică.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517