4.500 pachete de ţigări de contrabandă descoperite într-o maşină | Informaţia Zilei

4.500 pachete de ţigări de contrabandă descoperite într-o maşină

Scris de Matei Larisa, 09 noiembrie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Circa 4.500 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană, în valoare de aproximativ 52.000 lei au fost descoperite joi, 7 noiembrie, de către poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Carei – ITPF Sighetu Marmaţiei într-un autoturism oprit în trafic.

Mai exact, în cadrul unei acţiuni pe linia combaterii contrabandei cu ţigări de provenienţă ucraineană în zona de responsabilitate, un echipaj al poliţiei de frontieră a oprit pentru control, pe centura de ocolire a municipiului Carei, un autoturism marca Mercedes Benz, înmatriculat în Satu Mare.

La volanul maşinii se afla un bărbat în vârstă de 36 de ani, din judeţul Satu Mare. La controlul sumar al maşinii, poliţiştii de frontieră au observat mai multe cutii de carton şi saci din rafie, acoperiţi cu folie de plastic neagră.

Şoferul a declarat că aceştia conţin ţigări, motiv pentru care poliţiştii de frontieră au condus maşina şi proprietarul acesteia la sediul SPF Carei pentru efectuarea unui control amănunţit. În urma inventarierii coletelor a rezultat cantitatea de 4.500 pachete cu ţigări, de provenienţă ucraineană.

Întreaga cantitate de ţigări, în valoare de 52.650 lei, a fost ridicată în vederea confiscării, iar maşina folosită în activitatea infracţională, în valoare de 16.625 lei, a fost indisponibilizată.

În cauză a fost întocmită lucrare penală pentru săvârşirea infracţiunii de deţinere de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător.

Abonează-te acum Online!
  1. Lena a spus: 09 noiembrie 2019, ora 09:51

    Adevarat!

  2. Firea a spus: 09 noiembrie 2019, ora 09:50

    Stati linistiti ca tigarile astea ajung la politisti acasa si le vand mai departe. Cu masinile depinde cui ii este randul. Asta sa verificati! Mai mari ai Frontierei. Sau si voi sunteti la fel. Mai rau.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Goldis Admitere

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517