32 de percheziţii, patru tineri din Negreşti reţinuţi pentru trafic de droguri

În 4 mai, poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Satu Mare, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Satu Mare, au efectuat o acţiune, într-un dosar penal ce vizează o grupare infracţională specializată în traficul naţional şi internaţional de droguri de risc şi mare risc.
Astfel, poliţiştii au pus în executare 32 de percheziţii domiciliare, în judeţul Satu Mare.
În urma acţiunii, au fost ridicate 60 de comprimate ecstasy, 25 de doze de cannabis, 23 de grame de rezină de cannabis, 5 doze de cocaină, 20 de grame de substanţă pulverulentă de culoare albă, dispozitive pentru mărunţit şi telefoane mobile.
Şapte persoane au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – B.T. Satu Mare, în vederea audierii.
Faţă de 4 bărbaţi, cu vârste cuprinse între 19 şi 31 de ani, toţi din Negreşti Oaş, a fost dispusă măsura reţinerii, pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul acestei zile, să fie prezentaţi instanţei, cu propunere legală.
Acţiunea a beneficiat de sprijinul poliţiştilor din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Sălaj, Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Oradea, respectiv inspectoratelor de poliţie judeţene Satu Mare şi Bihor. Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517