00.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Dălina Lazăr, Ciprian Crăciun, Adelin Ghiarfaş. Titlul emisiunii: Lupta pentru candidatura la prezidenţiale se ascute. (reluare) 01.30 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Csaba Csintalan. Titlul emisiunii: Un alt mod de cuantificare a rezultatelor –BAC 2019. 02.25 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitat: Darius Şchiop. Titlul emisiunii: Halep, prima româncă campioană la Wimbledon! Cum stă tenisul sătmărean? 03.15 Iată omul, cu Gabriel Ghişan,invitat: Sebastian Borleştean. 04.30 Ne cheamă natura 05.30 În Slujba Comunităţi cu Mihai Sălceanu, invitat: Romeo Nicoară. Titlul emisiuni: Deputat Romeo Nicoară – raport din parlament. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct, cu Eva Laczko (reluare) 09.00 Viaţa la Ţară cu Ioan Aniţaş. 10.00 Tabără de creaţie la Ocoliş 10.45 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Maria Pop. Titlul emisiunii: Uleiurile esenţiale – cum le întrebuinţăm? 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Dălina Lazăr, Ciprian Crăciun, Adelin Ghiarfaş. Titlul emisiunii: Lupta pentru candidatura la prezidenţiale se ascute. (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Street Music Festival – la Satu Mare. 14.30 Teleshopping 14.50 Cultură, Strigăt disperat al firmelor de construcţii, întâlnirea patronilor din construcţii la Poesis 15.40 În Slujba Comunităţi cu Mihai Sălceanu, invitat: Romeo Nicoară. Titlul emisiuni: Deputat Romeo Nicoară – raport din parlament. 16.45 Viaţa la Ţară cu Ioan Aniţaş. 17.30 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu. 18.30 Audienţe în direct, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Adrian Marc. Titlul emisiuni: Noi obiective ale Spitalului Judeţean de Urgenţă Satu Mare. (reluare) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu (direct) 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Adrian Marc. Titlul emisiuni: Noi obiective ale Spitalului Judeţean de Urgenţă Satu Mare. (reluare) 23.00 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitat: Darius Şchiop. Titlul emisiunii: Halep, prima româncă campioană la Wimbledon! Cum stă tenisul sătmărean? 19.07.2019

3 şoferi s-au ales cu dosar penal după ce au condus băuţi

Scris de Matei Larisa, 24 iunie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

La sfârşitul săptămânii, în cadrul activităţilor desfăşurate, poliţiştii sătmăreni rutieri au identificat nu mai puţin de 3 infracţiuni la regimul rutier.

Astfel, sâmbătă, 22 iunie, poliţiştii Biroului Rutier Satu Mare au depistat în trafic, pe raza municipiului Satu Mare, un bărbat în vârstă de 34 de ani care se afla la volanul unui autoturism fiind sub influenţa băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o concentraţie alcoolică de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tot la aceeaşi dată, poliţiştii Biroului Rutier Carei au depistat în localitatea Sanislău un bărbat în vârstă de 59 de ani, din judeţul Maramureş, care se afla la volanul unui automobil sub influenţa băuturilor alcoolice. Şi pentru acesta testarea cu aparatul alcooltest a indicat o concentraţie alcoolică de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Duminică, 23 iunie, poliţiştii Secţiei Poliţie Rurală Beltiug au depistat la volanul unui autoturism, între localităţile Stâna şi Beltiug, un bărbat în vârstă de 55 de ani, din municipiul Satu Mare, pentru care testarea cu aparatul alcooltest a indicat o concentraţie alcoolică de 0,47 mg/l alcool pur în arul expirat.

Toţi şoferii identificaţi au fost conduşi la spital în vederea recoltării de probe biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei. În toate cauzele s-au întocmit dosare penale.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.