Image 1
Image 2
Ciornă automată

Descarca aplicatia

Acasa

Întâmplător sau nu, în acest an  Zilele culturale germane se suprapun la Satu Mare cu Zilele oraşului.

Primăria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural G. M. Zamfirescu organizează în 24-26 mai ediția cu numărul 26 a Zilelor Orașului Satu Mare. 

Mircea Govor, candidatul PSD la preşedinţia Consiliul Judeţean Satu Mare a dezaprobat denigrările aduse de liderii PNL la adresa sistemului medical sătmărean.

Echipa de campanie a candidatului PSD la funcția de primar al Municipiului Satu Mare a stat ieri de vorbă cu cetățenii aflați în trecere pe Calea Traian.

CFR Călători a anunțat care sunt trenurile ci ajutorul cărora sătmărenii pot ajunge la mare. Programul estival de transport feroviar începe la mijlocul lunii viitoare, iar prețurile sunt accesibile tuturor doritorilor, sau chiar reduse complet, pentru anumite categorii de călători.

Astăzi, 22.05 a.c., echipajul pirotehnic al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Someș” al judeţului Satu Mare a intervenit, în municipiul Satu Mare,...

În cursul acestei zilei, șapte subofițeri din cadrul Punctului de Lucru Turț au intervenit în cazul producerii unui accident rutier în care a fost implicat un autoturism și o autoutilitară, în localitatea  Turulung.

Doi pompieri tășnădeni au obținut rezultate foarte bune la Competiția "Cupa A.S.P.R la atletism și cross" - ediția 2024, faza finală pe I.G.S.U., Piatra Neamț. Deși s-au întrecut cu peste 80 de cadre din subunități din țară, subofițerii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență "Someș" Satu Mare au reușit să se remarce la probele de rezistență, la cros, săritură în lungime cu elan și aruncarea de greutăți.

Numărul locurilor la liceu 2024 pentru elevii romi și pentru cei cu cerințe educaționale speciale a fost publicat de inspectoratele școlare.

Dacă zilele de 17 şi 18 mai au fost cu alternanţe între vremea bună, adesea cu nori pasageri şi cu precipitaţii, nu a fost un moment favorabil legumicultorilor ...

Sigla Informatia Zilei

Doi minori care conduceau fără permis scutere au ajuns la spital. Unul era și băut

Fără a deține permise de conducere, dar poate cu dorința de a simți adrenalina, doi minori care au condus mopede au ajuns la spital, după ce au fost implicați în accidente de circulație. Unul dintre ei se afla sub influența băuturilor alcoolice. Stimați tineri, poate credeți că dețineți controlul, dar o secundă de neatenție vă poate transforma în victime. Aveți grijă de viața voastră, mai ales la 13, 14 ani!

Acasa
Accident rutier produs în localitatea Turulung

ACCIDENT

Accident rutier produs în localitatea Turulung

În cursul acestei zilei, șapte subofițeri din cadrul Punctului de Lucru Turț au intervenit în cazul producerii unui accident rutier în care a fost implicat un autoturism și o autoutilitară, în localitatea  Turulung.

Tocanita de ciuperci

Tocănița de ciuperci cu smântână este un preparat tradițional din Europa de Est și Centrală, combinând ciuperci, usturoi, smântână și făină pentru a crea un fel de mâncare hrănitor și gustos, reflectând influențele bucătăriei rustice și transmise din generație în generație.