Zeci de sătmăreni au protestat la o benzinărie din municipiul Satu Mare (Foto)

Asemeni acţiunilor din marile oraşe ale României, sătmărenii au ieşit miercuri, 22 iunie 2022, să protesteze la o benzinărie de pe bulevardul Henri Coandă din municipiul Satu Mare.

În mediul online s-au creat câteva evenimente de înştiinţare, iar de la ora 18:00, zeci de sătmăreni au ajuns la staţia de alimentare pentru a protesta în mod paşnic. S-au blocat toate pompele, doar prima rămânând liberă. Autoturismele aveau lipite pe lunetă un semn care s-ar traduce în “Nu alimentaţi!”.

La faţa locului au ajuns şi câteva echipaje ale Poliţiei şi Jandarmeriei Satu Mare, pentru a interveni dacă situaţia scăpa de sub control. Dar n-a fost cazul, după cum spuneam acţiunea s-a dovedit a fi una paşnică. Nu s-a alimentat cu 1, 2 lei, nu s-au dus găleţi cu monede. Asta pentru că “angajaţii nu au nicio vină”, după cum spunea unul dintre organizatori.

“Uite că sătmărenii sunt nemulţumiţi şi au ieşit să-şi spună nemulţumirea. De puţin timp a ieşit şeful Guvernului, domnul Ciucă, să spună că se va ieftini preţul la pompă cu un leu per litru de combustibil. Este cu totul deplasat ceea ce se întâmplă şi cred că ar trebui să continue aceste proteste. Soluţia o avem foarte aproape, la câţiva kilometri, Ungaria a plafonat preţurile. Aşa ar trebui şi la Satu Mare, în toată România”, ne-a declarat Iulian Câcău, unul dintre organizatori.

Abonează-te acum Online!
  1. Paris a spus: 23 iunie 2022, ora 19:53

    SA TRAITI BINE VA MERITATI SOARTA …..

  2. Dac Bulibas a spus: 23 iunie 2022, ora 10:29

    Trebuia incinsa si o hora in jurul benzinariei la care sa fie invitata de onoare si Sosoaca !…..Ce spectacol ar fi iesit….

  3. usu a spus: 23 iunie 2022, ora 07:52

    miroase a AUR ?

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517