UPDATE: Protest împotriva câinilor vagabonzi, la Satu Mare

Scris de Mirela Filimon, 28 ianuarie 2023 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

 

Update: Aproximativ 50 de sătmăreni s-au adunat sâmbătă în jurul orei 12.00  în Centrul Nou din municipiul Satu Mare la protestul lansat pe Facebook de Asociaţia sportivă Pro Racers.

Sportivii, cu biciclete sau în alergare, au înconjurat Centrul Vechi şi au revenit pe Platoul din faţa Palatului Administrativ, unde li s-a dat câteva indicaţii de apărare împotriva câinilor vagabonzi.

Amănunte veţi putea citi în ziarul de luni, 30 ianuarie 2023.

 

 

După protestul de joi de la Spitalul Judeţean Satu Mare, un alt eveniment de aceeaşi factură este anunţat pe reţelele de socializare. De această dată Pro Racers, o organizaţie sportivă profesionistă, anunţă un protest împotriva câinilor fără stăpân.

Iată şi mesajul postat: “Dragi alergători şi ciclişti, în semn de omagiu pentru Ana Oros Dărăban – ucisă de o haită de câini în Bucureşti, în timpul unei alergări – va invităm sâmbătă, 28 ianuarie, la ora 12, pe platoul din Piaţa 25 Octombrie, pentru 30 de minute de alergare/pedalare în zona centrală. Totodată, dorim să atragem atenţia autorităţilor municipiului şi judeţului Satu Mare asupra faptului că noi, iubitori şi practicanţi ai sportului, nu avem spaţii SIGURE pentru practicarea alergării/ciclismului, şi oricare dintre noi – sportivi sau nu – poate deveni mâine, Ana.”

Abonează-te acum Online!
  1. Prof.Ioan Sabau a spus: 28 ianuarie 2023, ora 09:00

    Sunt mare iubitor de animale dar nici chiar asa sa-mi sparga gardul sa patrunda in curte 3 caini aproape zilnic fara sa le pot face ceva.Sunt cu probleme AVC,diabet si nu ma pot deplasa ( Vetis ),am anuntat primaria !

  2. Durex a spus: 27 ianuarie 2023, ora 21:37

    Sint la cotroceni vagabonzi acolo este o haita foarte mare .

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517