Update: Două medii de zece la Bacalaureat în Satu Mare, ambele de la C.N. Ioan Slavici

UPDATE: La ora 10 s-au afişat rezultatele la examenul de Bacalaureat 2022. În judeţul Satu Mare sunt două medii de 10, ambele de la Colegiul Naţional Ioan Slavici. 

Toate rezultatele de la Bacalaureat pot fi văzute AICI.

 

***

Conform calendarului, azi se vor afişa rezultatele la Bacalaureatul 2022. Până la ora 12:00, acestea trebuie să apară la avizierul fiecărui liceu şi online pe bacalaureat.edu.ro. Şi de această dată, rezultatele vor fi publicate în format anonimizat, ceea ce înseamnă că pe pagina online dedicată apar coduri în dreptul cărora vor fi afişate notele şi mediile. Fiecare candidat a primit anterior afişării rezultatelor codul specific. Codul unic este de forma JJ0000, unde primele litere reprezintă indicativul judeţului în care se dă examenul.

Candidaţii vor folosi codul unic în momentul în care vor să-şi identifice notele afişate la avizierele liceelor şi notele afişate pe site-ul edu.ro.

După afişarea rezultatelor, tot azi, de la ora 12:00 şi până la ora 18:00, se pot depune contestaţiile. Acestea fie sunt depuse personal la unitatea unde a fost susţinut examenul, fie se transmite prin email, la adresa special pusă la dispoziţie în acest scop, în acelaşi interval de timp.

Abonează-te acum Online!
  1. y a spus: 27 iunie 2022, ora 09:04

    Şi cu ce ne încălzeşte asta că sunt cu medii mari? Cei cu note mari pleacă la studii în afară şi mare majoritate nici nu mai revin! Dar cred că îi pot înţelege.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517