Update: ceremonii sobre de Ziua Armatei la Satu Mare şi Carei

Scris de I. Z., 25 octombrie 2020 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Carei-Ziua Armatei

Carei-Ziua Armatei

 

Duminică, 25 Octombrie, la Satu Mare a avut loc o ceremonie sobră şi restrânsă de Ziua Armatei.

 

Totul a durat în jur de 25 de minute, fără discursuri şi fără defilări.

Ministerul Apărării a anunţat că manifestările vor fi fără public, dar totuşi au fost prezenţi câţiva sătmăreni curioşi.

La Carei a fost la fel o ceremonie scurtă şi sobră, fără defilare, fără prezentarea tehnicii de luptă, fără MIG-urile anunţate în urmă cu câteva zile. Nu au participat nici preşedintele Iohannis, nici premierul Ludovic Orban.

 

 

Ştirea iniţială:

Duminică, 25 Octombrie, de Ziua Armatei României vor avea loc ceremonii organizate de Divizia 4 Infanterie ”Gemina”, atât la Satu Mare, începând cu ora 12,00, la Monumentul Ostaşului Român (din Piaţa Vasile Lucaciu), cât şi la Carei, începând cu ora 15,00, în faţa Ansamblului Monumental ”Glorie Ostaşului Român”.

Pentru protejarea sănătăţii cetăţenilor, activităţile se vor desfăşura cu respectarea măsurilor de protecţie împotriva răspândirii infecţiilor cu noul coronavirus.

Instituţia Prefectului solicită tuturor participanţilor să evite aglomerarea de persoane respectând distanţarea socială şi să poarte masca de protecţie.

Invitat la emisiunea “Agenda Publică” de joi seara la Informaţia TV, primarul municipiului Carei, Eugen Kovacs, a anunţat că la manifestările de duminică pot participa doar 300 de persoane.

Sunt aşteptaţi la evenimente preşedintele Klaus Iohannis şi premierul Ludovic Orban, dar oficial, cei doi nu au confirmat prezenţa până vineri seara.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517