Unirea Păuleşti se întăreşte, Daniel Botoş revine

Scris de Ionuţ Blăjean, 22 iulie 2021 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Unirea Păuleşti este cu siguranţă una dintre echipele puternice din fotbalul judeţean sătmărean. Înainte de noul sezon, echipa antrenată de Sorin Marian anunţă în mediul online un nou transfer.

“Cu bucurie vă anunţăm, susţinători ai echipei Unirea Păuleşti, că „fiul rătăcitor” al Păuleştiului, Botoş Daniel, s-a reîntors acasă la echipa lui de suflet. În 2018, cu Dani căpitan echipa noastră a promovat în Liga IV Elite, urmând un transfer în Ungaria la Mateszalka. Îţi dorim multă baftă!”, este anunţul Unirii Păuleşti.

„Mă bucur că m-am întors acasă, abia aştept să începem antrenamentele, sper să pot ajuta echipa în îndeplinirea obiectivelor. Hai, Unirea!“, este prima declaraţie făcută de Daniel Botoş.

Din reacţiile din mediul online ne dăm seama că la echipă vor mai veni alţi jucători experimentaţi în următoarea perioadă.

În altă ordine de idei, sâmbătă este programată Adunarea Generală a Asociaţiei Judeţene de Fotbal Satu Mare. Va fi şedinţa care va stabili lucruri concrete pentru sezonul 2021-2022 din fotbalul judeţean.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517