Un poliţist cu alcoolemie de 1,07 mg/l s-a răsturnat cu maşina de serviciu

Un poliţist din Botoşani este cercetat penal după ce ar fi produs un accident rutier având şi o alcoolemie de 1,07 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Accidentul a avut loc, sâmbătă, pe strada 1 Decembrie din municipiul Dorohoi, iar martorii au sunat la 112.

„Echipajul de poliţie dirijat la faţa locului a identificat pe strada indicată de apelant un autoturism răsturnat în afara părţii carosabile, precum şi conducătorul auto, un tânăr de 27 de ani, din municipiul Dorohoi. În urma incidentului a fost avariat doar autoturismul, conducătorul auto neavând nevoie de îngrijiri medicale. Tânărul de 27 de ani a fost testat cu aparatul alcooltest, valoarea rezultată fiind de 1,07 mg/l alcool pur în aerul expirat. (…) Având în vedere calitatea conducătorului auto, conducerea Inspectoratului a dispus declanşarea cercetării prealabile faţă de acesta”, a afirmat Nenişcu, purtător de cuvânt IPJ Botoşani.

Abonează-te acum Online!
  1. altu fără bmw a spus: 29 mai 2022, ora 11:23

    Eu aş avea o singură remarcă. Cei care se urcă beţi la volan, indiferent că sunt civili ori poliţişti, de obicei nu fac doar o singură dată. După un timp devine obişnuinţă plus că poliţiştii poate cred că scapă mai uşor, rezolvă cumva. În ideea asta eu refuz să cred că nu se ştia printre colegi că respectivul are „curajul” de a se urca beat la volan. Că în cazul de faţă era beat rău de tot!Dar cum se întâmplă la noi probabil va fi dat afară şi primeşte o pedeapsă cu suspendare. Apoi ne vom trezi cu el la ceva firmă de bodyguarzi, că ceva tot trebuie să lucreze şi el, şi unde va continua ce a început.

  2. Durex a spus: 29 mai 2022, ora 10:43

    Frumos din partea lui .

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517