Un accident de muncă la Certeze este cercetat de poliţişti

Marţi, 9 august, în jurul orelor 14:30, poliţiştii din cadrul Secţiei Poliţie Rurală Negreşti-Oaş au fost sesizaţi despre producerea unui accident de muncă, pe raza localităţii Certeze, judeţul Satu Mare.

Poliţiştii sosiţi la faţa locului au constatat că aspectele sesizate se confirmă. Aceştia au identificat un bărbat, de 55 de ani, din judeţul Harghita, care, în timp ce efectua lucrări la o societate comercială situată în localitatea Certeze, s-ar fi dezechilibrat şi ar fi căzut de pe o scară.

Întrucât, în urma evenimentului, bărbatul a acuzat dureri, acesta a fost transportat la Spitalul Orăşenesc Negreşti-Oaş, pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517