Trupa Imagine Dragons, la al cincilea album de studio

Trupa rock alternativ Imagine Dragons îşi va lansa al cincilea album de studio în luna septembrie, iar un nou single, „Wrecked”, a fost prezentat vineri, 2 iulie 2021.

Grupul american, premiat în 2013 cu Grammy pentru piesa „Radioactive”, va lansa albumul „Mercury-Act 1” pe 3 septembrie 2021. Imagine Dragons a făcut echipă cu producătorul Rick Rubin pentru acest material, un album „sincer” care abandonează versurile încărcate metaforic şi, în schimb, îmbrăţişează emoţionalul.

Single-ul „Wrecked” a fost scris de solistul Dan Reynolds, chitaristul Wayne Sermon, basistul Ben McKee şi bateristul Daniel Platzman şi a fost produs de Imagine Dragons.

Reynolds a dezvăluit că a început să scrie melodia la scurt timp după ce cumnata lui, Alisha Durtschi Reynolds, a murit din cauza unui cancer.

„Mi-a sigilat în minte fragilitatea vieţii şi finalitatea tuturor. L-am urmărit pe fratele meu înfruntând ceva ce nimeni nu ar trebui să facă. Dar am văzut şi credinţa lui aducându-i speranţă într-un viitor alături de ea. Nu pot decât să sper la fel”, spune Reynolds.

„Această melodie a fost modul meu de a face faţă tuturor, întrucât muzica a fost întotdeauna refugiul meu. Nemaifiind un bărbat cu credinţă arzătoare, pot doar să sper că ea o aude undeva, într-un loc unde este vindecată şi nu mai are dureri. Acest cântec este dorinţa mea pentru o eternitate cu cei pe care îi iubesc”. „Mercury-Act 1” este primul material discografic al trupei de la „Origins”, apărut în 2018.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517