Image 1
Image 2
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Un desert pe care îl puteţi pregăti cu uşurinţă

INGREDIENTE NECESARE
130 g ciocolată amăruie
130 g unt
100 g zahăr vanilat
6 bucati ouă
100 g făină
30 g migdale tocate mărunt
130 g dulceaţă de caise
100 g ciocolată amăruie
100 g ciocolată cu lapte
200 g zahăr
unt şi migdale tocate

MOD DE PREPARARE
Forma se unge roată cu unt şi se presară şi migdalele iar apoi se pune la rece.Ciocolata se topeşte pe baie de aburi iar untul se freacă spumă cu zahărul vanilat.Gălbenuşurile şi ciocolata topită se adaugă la crema de unt iar albuşurile se bat spumă cu zahărul apoi se adaugă şi ciocolata,la fel şi făina şi migdalele.
Aluatul se pune la copt 1 oră iar după ce s-a răcit se scoate din formă.
-dulceaţa de caise se strecoară şi se adaugă peste
-aluatul se taie în două foi şi se lipesc cu dulceaţa.Totul se acoperă uniform cu glazura şi cu ornamentele

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Somon afumat cu maioneză și cartofi copți

Somon afumat cu maioneză și cartofi copți

Această rețetă combină savoarea somonului afumat, cremozitatea maionezei și confortul cartofilor copți, oferind o masă bogată în Omega-3, proteine și fibre, perfectă pentru o experiență culinară nutritivă și delicioasă.

TOCĂNIȚE

Carbonade Flamande (Tocană belgiană de vită cu bere)

Carbonade Flamande este o tocană belgiană de vită cu bere care este plină de ceapă caramelizată, slănină și carne de vită fragedă, gătită lent. Servită cu cartofi prăjiți tăiați gros sau cu cartofi fierți, această tocană este rețeta perfectă pentru mâncarea confortabilă de iarnă