Image 1
Image 2
supa de fasole verde
supa de fasole verde
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
supa de fasole verde
supa de fasole verde

Ingrediente necesare: un kilogram de păstăi,

o căciulie de usturoi

o legătură de frunze

sare

piper

100 mililitri de bulion

două linguri de făină

o ceaşcă de smântână

o legătură de pătrunjel.

Modul de preparare: păstăile se curăţă, apoi se spală şi se pun la fiert în apa călduţă cu puţină sare. Când fasolea verde începe să se înmoaie, se adaugă usturoiul tăiat mărunt şi pătrunjelul. Se adaugă sarea necesară şi piperul, după care se pune bulionul. Supa se poate consuma şi aşa. Cei care s-au obişnuit cu smântâna, pot renunţa la bulion şi se face îngroşeală din făină şi smântână, se adaugă în oală şi se lasă la fiert câteva minute. Se amestecă din când în când.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

RETETE PENTRU REVELION

Știucă umplută

Am găsit o știucă frumoasă, de 2,7 kg, nu am stat pe gânduri, am luat-o imediat. Direct de la sursă, de la Fish Market de pe Bdul. Cloșca, proaspătă, a fost o adevărată mană cerească. Păcat ca nu am găsit mai multe. Am luat și un șalău micuț, de aproape 1 kg, caraș mare, cam la 1 kg bucată, dulce și gustos (3 bucăți) și 3 novaci mari, de 6 kilograme bucata. Bună marfă și mai ales, extrem de proaspătă.

Supa de ciuperci

SUPĂ

Supă de ciuperci cu smântână

În Rusia, Polonia, și în alte țări din Europa de Est, supa de ciuperci cu smântână este un element de bază, în special în perioada Postului Mare, când rețetele tradiționale sunt adaptate pentru a respecta restricțiile alimentare religioase. Varietatea de ciuperci folosită în supă poate varia de la champignon la porcini, fiecare adăugând un profil unic de aromă.