Image 1
Image 2

Supă cremă de avocado preparată la rece

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Ingrediente: 400 ml de iaurt slab, 2 bucăţi de avocado mai coapte, un castravete mai mare, o lingură de migdale sau alune crude, dar se pot folosi cu succes şi ambele, câteva frunze de rucola sau salată amăruie, eventual mentă sau rubarbă, un vârf de cuţit de curry, sare după gust.

Mod de preparare: Supa cremă de avocado cu iaurt, preparată la rece, este de fapt, un smoothie consistent, atât de bogat în vitamine încât poate înlocui o supă caldă, care se consumă cu crutoane. Acest preparat nu cere crutoane şi se serveşte fără pâine. Se pune iaurtul în blender şi se adaugă avocado tăiat bucăţele. Tăiaţi mai întâi câteva feliuţe din castravete, pentru ornat, iar apoi restul se va decoji, se taie pe lungime şi se adaugă şi acesta în blender. Condimentaţi cu sare, după gust şi mixaţi totul la turaţie foarte mare, oprindu-vă din când în când pentru a amesteca supa cu o lingură. Uneori se întâmplă să mai rămână bucăţi de avocado sau de castraveţi lipite de cuţitul blenderului sau de peretele vasului. Când supa devine omogenă se toarnă în boluri de sticlă sau de porţelan, oferindu-i astfel un aspect plăcut şi apetisant. Se ornează cu alunele sau migdalele crude, tăiate bucăţi mai mari, frunzele de rucola sau de salată se toacă şi se presară cu puţin curry. Frunzele de mentă sau rubarbă se folosesc întregi. La final se pune şi o felie de castravete. Supa se serveşte proaspătă şi rece.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

Friptură de vită umplută cu ciuperci

REȚETE ROMÂNEȘTI

Friptură de vită umplută cu ciuperci

Această rețetă de mușchi de vacă umplut este perfectă pentru o masă festivă sau un prânz de duminică împreună cu familia și prietenii. Aromată și suculentă, această preparare aduce un plus de eleganță și rafinament oricărei mese.

APERITIVE

Ardei Jalapeno înfășurați în bacon

Ardei Jalapeño este un aperitiv iubit de aproape toată lumea. Întotdeauna mi-a plăcut să ii servesc ca aperitiv pentru petrecerile de sărbători, deoarece sunt delicioași și foarte simplu de făcut. Nimic nu bate o combinație bună de brânză și condimente, iar rețeta mea de ardei jalapeño învelit cu backon nu este prea picant – așa că chiar și cele mai sensibile palate se pot bucura de ea!