Image 1
Image 2
Spumă de zmeură
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Ingrediente:

250 g fructe de zmeură, cât mai bine coapte și proaspăt culese, 4 albușuri de ouă (la temperatura camerei), 4-6 linguri de zahăr pudră, un pliculeț zahăr vanilat.

Mod de preparare:

Fructele se sfărâmă bine și se amestecă cu jumătatea zahărului și cu vanilia, până la obținerea unei paste omogene. Albușurile de ouă, cu restul zahărului, într-un bol mai mare, cu mixerul la turație mare se bat spumă tare, apoi se amestecă cu pasta de fructe. Paharele, sau bolurile în care se va servi spuma se pun în prealabil la frigider, sau și mai bine, la congelator, timp de o oră-două. Spuma se așează în pahare și se ornează cu bucăți de fructe, eventual cu un topping de ciocolată, sau unul obținut din gălbenușurile de ouă frecate cu alte 4 linguri de zahăr pudră. Se consumă proaspăt, sau răcit la frigider.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

Tarte Savuroase cu Piersici și Brânză de Capră

DESERT

Tarte savuroase cu piersici și brânză de capră

Aceste tarte cu piersici și brânză de capră sunt un exemplu de eleganță și simplitate, perfecte pentru orice ocazie de vară. Pregătite cu ușurință cu o seară înainte, ele își păstrează savoarea și prospețimea până la momentul servirii.

Bastonașe de dovlecel învelite în bacon

APERITIVE

Bastonașe de dovlecel învelite în bacon

Această delicioasă rețetă de bastonașe de dovlecel învelite în bacon reprezintă alegerea perfectă pentru un picnic sau o masă la grătar. Servite cu un sos ranch sau un sos picant, aceste aperitiv estival va fi, cu siguranță, o delicatesă apreciată de toți.