Sondaj: Va reuşi Putin să-şi atingă obiectivele în Ucraina?

Continuă bombardamentele în Ucraina. Au fost explozii în capitală, dar şi în alte oraşe mari, iar consiliul local din Mariupol a anunţat că 2.537 de oameni au murit în oraş. Oamenii de acolo au rămas de mai multe zile fără apă, energie electrică şi căldură. Mulţi au murit din cauza dezhidratării.

Marţi, 2.000 de maşini au reuşit să iasă din oraşul port, printr-un coridor umanitar, a anunţat municipalitatea. Numărul refugiaţilor a ajuns la 3 milioane. UNICEF a anunţat că la fiecare secundă, un copil din Ucraina devine refugiat. Tot marţi a fost introdusă o nouă interdicţie de deplasare în Kiev. Măsura este valabilă până joi la ora 7.

Imaginile din satelit arată dezastrul din Mariupol, Kiev şi alte mari oraşe.

Într-un discurs adresat liderilor europeni, preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski a declarat că, deşi NATO este „cea mai puternică” alianţă de apărare „din lume”, unii dintre membrii acesteia „sunt parcă hipnotizaţi de agresiunea rusă. Tot marţi, preşedintele Zelenski s-a adresat parlamentului Canadian.

Întreruptă luni, cea de-a patra rundă de negocieri între Rusia şi Ucraina a continuat marţi. Rusia a anunţat că preşedintele american, Joe Biden, secretarul de stat al SUA, Antony Blinken şi alţi responsabili americani de rang înalt nu au dreptul să intre în Rusia.

Au trecut iată săptămâni de la startul conflictului, de când Vladmiri Putin încearcă să cucerească teritorii din Ucraina.

Întrebarea noastră este următoarea:

Va reuşi Putin să-şi atingă obiectivele în Ucraina?

Loading ... Loading ...
Abonează-te acum Online!
 1. Dac Bulibas a spus: 30 martie 2022, ora 10:35

  @Nicule !, Mariupol este un oras portuar la Marea Azov si un centru siderurgic important !. Putin stie ce sa faca cu un oras ca Mariupol la fel cum stiu si eu ce as face. Dupa acest razboi, in locul lui Putin , eu nu as lasa Ucrainei nici o iesire la mare si nici la Dunare !!!.

 2. Nicu a spus: 30 martie 2022, ora 09:13

  La cat de prost este Putin, vezi consecintele razboiului pentru mama Rusia, nici nu stie ce obiective are in Ucraina si va schimba regulile razboiului de cate ori se va face de ras. (Ce vrea sa faca din Mariupol) ?

 3. Nimeni a spus: 23 martie 2022, ora 00:37

  Trebuie privit istoric lucrurile. Celor doua popoare nu le mergeau rau in ultima perioada, problema e ca sunt conduse la dezastru de niste lideri incapatanati. Daca ai incerca sa-i impaci acum nu ai reusi atata timp cat ei cred ca mai pot lupta cu sanse de castig. Se vor potoli odata si atunci isi vor face analizele dandu-si seama ce grozavie au facut si probabil se vor potoli cateva zeci de ani. Putin spera ca altceva va iesi din operatia lui speciala in Ucraina, momentan este blocat si armata rosie este subtiata zi de zi.

 4. Dac Bulibas a spus: 19 martie 2022, ora 12:07

  Dupa ce SUA ( NATO) a asmutit doamna Ucraina impotriva barbatului Putin acum marele si renumitul jandarm international priveste neputincios din usa lingandu-se pe bot cum Putin o reguleaza pe d-na Ucraina spunandu-i „Îţi place, nu-ţi place, trebuie să rabzi, drăguţo!”… Asta este SUA alias NATO un nemernic ipocrit mincinos international !. Tot asa a asistat ( SUA ) si cand talibanii i-au biciuit colaboratorii de fata cu el !!!. Putin o sa-si atinga obiectivele din Ucraina ori ca va place sau nu !. Cine se amesteca in acest ” joc” va fi la randul lui ” regularizat ” de Tarul Putin chiar si marele jandarm international daca va fi cazul . Concluzia ???…. Nu va lasati asmutit de SUA ( NATO) impotriva Rusiei ca veti pati ca si Ucraina !!!.

 5. y a spus: 19 martie 2022, ora 06:44

  Obiectivele sale nu se află în Ucraina, aici se află pretextul.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517