Sondaj: Cât timp credeţi că va dura războiul din Ucraina?

Scris de I. Z., 07 aprilie 2022 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Rusia a continuat ofensiva în Ucraina şi miercuri, în cea de-a 42 zi de război. Ucraina a anunţat că trupele ruse se regrupează şi se pregătesc pentru o nouă ofensivă n Donbas. În aceste condiţii autorităţile ucrainene îi îndeamnă pe locuitori să plece ‘cât timp mai sunt în siguranţă“.

Ruşii continuă ofensiva. Un spital de copii din Nikolaev a fost bombardat de trupele ruse. Consiliul local din Mariupol avertizează că armata rusă foloseşte “brigăzi speciale” care adună şi incinerează cadavrele civililor pentru a şterge dovezile crimelor. Poliţia ucraineană anunţă că în Bucha sunt atât de multe cadavre, că nu se poate stabilii numărul exact. China recunoaşte că imaginile masacrului de la Bucha sunt “profund tulburătoare”, dar spune că “orice acuzaţie trebuie să se bazeze pe fapte”.

Ţinând în mână un steag din Ucraina adus chiar din Bucha, Papa Francisc a condamnat masacrul. “Opriţi acet război! Armele să fie reduse la tăcere! Nu mai semănaţi moarte şi distrugere” a spus Papa.

Întrebarea noastră este următoarea:

Sondaj: Cât timp credeţi că va dura războiul din Ucraina?

View Results

Loading ... Loading ...
Abonează-te acum Online!
 1. Gogu a spus: 11 aprilie 2022, ora 17:30

  Eu zic ca va tine exact pana ce se termina.Nici o zi in plus !!!

 2. Dac Bulibas a spus: 11 aprilie 2022, ora 12:41

  Probabil si evreii si-au pus ochii pe Ucraina ca sa-l transforme intr-un teritoriu doar al lor in care sa se mute deoarece in cel artificial actual format din teritorii arabe nu prea se simt bine si in siguranta. Pana la sfarsitul razboiului s-ar putea sa nu mai ramana prea multi ucraineni crestini pe teritoriul Ucrainei care va trebui repopulata in mare parte dupa razboi. Banuiti cu cine ,…, nu ???.

 3. Babacu a spus: 11 aprilie 2022, ora 11:44

  „iar daca este evreu care e problema ?” Nu asta e problema, ce tot insinuati? Voi nu vedeti padurea din cauza copacilor. Problema-i ca nici pe departe Zelenski nu este „conducatorul providential” cum incearca lobby-ul lui sa acrediteze. Vorbeste mult si fara rost, ii critica pe toti dar nu vede cite provocari a facut si el inainte de razboi. Daca ar fi fost dupa el s-ar fi declansat deja al treilea razboi mondial. E bine asa?

 4. Nicu a spus: 11 aprilie 2022, ora 10:56

  Dupa parerea mea Putin comunistul diktator va pica mai repede decat jidanul Zelenski cum va place sa- l catalogati , iar daca este evreu care e problema ????????

 5. freddy cha a spus: 11 aprilie 2022, ora 04:20

  Pana cand calul troian jidan Zelensky nu va fi executat de ucrainienii care mai vad de ceata creata. Ce a ce e putin probabil ca e trimis de fratii lor care detin puterea pe glob, deci si rusia si usa care fac acest „razboi” in perfecta colaborare. Restul e tik tok si blah blah pentru orbii care se uit la mass media.

 6. y a spus: 10 aprilie 2022, ora 08:44

  Acest război ar dura infinit mai puţin cu condiţia ca acei comandanţi de trupe să fie pe linia frontului. Poate atunci ar pricepe că nu e un joc de Super Mario sau de Warkraft. De aceea va ţine mult şi bine. Sunt prea multe tehnici noi care trebuie testate. Dar nu e nimic nou. Aşa a fost şi în conflictul din insulele Falkland din 1982. S-a suprapus cum se spune „mănuşă” supărarea argentinienilor şi dorinţa nebună a dictaturii militare de acolo cu testarea avioanelor Harrier. Restul e cancan. Ca şi acum.

 7. Babacu a spus: 07 aprilie 2022, ora 11:57

  Razboiul va dura pana cind americanii isi vor realiza „cifra de afaceri” privind vinzarea armamentului. Americanii mai inca mult armament care trebuie vindut, se spune ca au in stoc 2000 avioane F16 cu care nu au ce face. Dar au si sisteme de rachete pe care ei nu le mai folosesc.

 8. Dac Bulibas a spus: 07 aprilie 2022, ora 10:38

  Razboiul la dura cat va fi necesar pana cand Ucraina va fi facuta una cu pamantul daca nu se va preda intretimp !!!. Atunci Bideul american cel senil si cu pampers la fund o sa-l sune pe Putin ca sa-i transmita ca de fapt nu a avut nici o intentie serioasa cu privire la aderarea Ucranei la NATO si nici in alt sens in Ucraina ! , la care Putin o sa-i raspunda sec : Atunci, Bine !. Si astfel americanii vor mai pierde niste bani cu care i-au finantat pe ucraineni pe care o vor recupera daca vor putea de la ceilalti prosti din NATO printre care si romanica. ( Ungaria n-o sa puna botul in mod sigur inspre ghinionul SUA !)

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517