Slujbele în bisericile din Satu Mare vor începe cu o oră mai repede

Scris de Mirela Filimon, 09 iulie 2021 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Biroul de Presă al Protopopiatului Ortodox Român Satu Mare anunţă că se va modifica ora de începere a Sfintei Liturghii.

Dacă în mod normal, pentru bisericile din municipiul Satu Mare aceasta începea de la ora 10.00, Protopopiatul a decis ca pe perioada verii, în zilele de duminică, precum şi la sărbătorile religioase, Sfânta Liturghie să înceapă de la ora 09.00.

Decizia Protopopiatului Satu Mare este motivată prin faptul că pe perioada verii, în unele zile, căldura este greu de suportat de către toţi credincioşii şi în special de cei care suferă de boli cronice. Astfel, pentru a fi evitate situaţiile neplăcute şi eventualele complicaţii care pot surveni din cauza temperaturilor caniculare, preoţii din municipiu, în urma unei întâlniri, au decis ca sătmărenii să poată participa la sfintele slujbe cu o oră mai repede.

Abonează-te acum Online!
  1. Danciu Horea a spus: 09 iulie 2021, ora 12:09

    Foarte buna ideea, ma bucur…

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517