Senegalezul Mansour va juca la CSM Satu Mare

Scris de Constantin Demian, 23 iunie 2022 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Intraţi în vacanţă după 28 mai, data ultimului meci din sezonul oficial al Ligii 3, componenţii echipei de fotbal de la Clubul Sportiv Municipal Satu Mare îşi vor relua pregătirile pe 4 iulie. Conform celor spuse de antrenorul Tiberiu Csik, programul pegătirilor nu a fost definitivat în întregime. Oricum, prima săptămână va fi una de reacomodare la efort. În acelaşi timp vor fi testati şi câţiva jucători născuţi în 2003 sau mai tineri. Asta pentru că, în conformitate cu regulamentul de disputare a campionatului Ligii 3, este obligatorie prezenţa în teren a unui cadet născut în 2003 sau mai tânăr.

Pentru că veni vorba de jucători, mare parte dintre ei şi-au prelungit înţelegerea cu clubul sătmărean. Cu o parte se mai continua discuţiile, dar se şi mai caută prin împrejurimi jucători pentru înt[rirea lotului.

Primul pe listă cu care s-a ajuns deja la un acord de principiu este senegalezul Guye Mansour. Un fotbalist cu o carte de vizită bogată, cu o activitate îndelungată, care a bifat câteva echipe importante din România, inclusiv din Liga 1. Ajuns la 36 de ani, Mansour a evoluat în sezonul trecut la Sportul Şimleu Silvanei unde, prin evoluţii şi goluri marcate,  a avut o contribuţie importantă la menţinerea echipei în Liga 3. Acum s-a înţeles cu CSM Satu Mare pentru două sezoane şi, prin calităţile pe care le are, poate contribui la obţinerea unor rezultate bune. Valoare, dovedită la echipele la care a jucat. Rămâne doar să-l ajute vârsta şi sănătatea.

Gueye Mansour (născut la 30 decembrie 1986), cariera de jucător: Servette Geneva B, FC Timişoara, ACS Recaş, Gloria Buzău, FC Ordabasi (Kazahstan), Hajer Club FC (Arabioa Saudită) , ACS Poli Timişoara, Lokomotiv Plovdiv, ACS Şirineasa, Ripensia Timişoara, Flacăra Horezu, Sportul Şimleu. După cum se poate constata, a jucat şi în Liga 1, fiind unul din jucătorii importanţi ai Politehnicii Timişoara dar şi la echipe modeste.

Abonează-te acum Online!
  1. Dac Bulibas a spus: 23 iunie 2022, ora 09:58

    Achizitie proasta !!!. Cam batran pt. un fotbalist, ( 36 de ani !!!) ,…, Asta nu cred ca va alerga mult pe teren. Dar cat ati platit pt. el ???. Eu nu l-as fi luat !!!. Mai bine preferam un tanar ambitios.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517