Satu Mare: În zilele de 22 şi 23 ianuarie sunt puse la dispoziţia sătmărenilor peste 350 de locuri de muncă în cadrul Expo Jobs

Scris de I. Z., 22 ianuarie 2022 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Companii de renume din România şi Ungaria vor recruta forţă de muncă la sfârşitul acestei săptămâni în cadrul evenimentului organizat de Expo Industry Satu Mare în parteneriat cu cei de la Camera de Comerţ şi Industrie Satu Mare, în incinta Cinema One Laserplex de la AuShopping.

Aşadar, în perioada 22-23 ianuarie 2022, Satu Mare găzduieşte prima expoziţie de job-uri internaţionale atât pentru angajatori, cât şi pentru cei care se află în căutarea unui loc de muncă. Astfel, timp de două zile în jur de 30 de companii vor fi prezente cu circa 350 de locuri de muncă disponibile în diferite domenii de activitate, accesul la târg fiind gratuit, la fel şi serviciile de consultanţă profesională de pregătire.

Târgul de job-uri se va desfăşura sâmbătă şi duminică, începând cu orele 10.30 în ambele zile până la ora 18.30.

Joburi din domenii diferite

Locurile de muncă disponibile la târg vor fi din diverse domenii, precum cea a industriei textilelor, industriei de prelucrare a lemnului, industria auto, industria alimentară, comerţului cu amănuntul, precum şi al securităţii publice.

Scopul expoziţiei de joburi este acela de a conecta cât mai util, practic şi operativ ofertanţii de pe piaţă şi candidaţii la joburi. Astfel, probabilitatea de a găsi personalul potrivit, precum şi cea de a fi găsit locul de muncă ideal de către cei care sunt în căutare, este mult mai mare.

Concomitent cu prezentarea ofertelor locurilor de muncă, vor fi prezentate şi diferitele tehnici de căutare a unor locuri de muncă pentru participanţi, iar recrutorii vor avea posibilitatea de a pune în aplicare tehnicile de filtrare a aplicanţilor.

Programul Expo Jobs Satu Mare 22-23 ianuarie 2022

În data de 22 ianuarie, între orele 9.00 şi 10.00 vor sosi la faţa locului expozanţii, înregistrarea acestora pentru conferinţă desfăşurându-se între orele 10.00-10.30.

Între orele 10.30 – 18.30 se va organiza pentru publicul larg bursa locurilor de muncă în zona Expo atât în data de 22, cât şi în ziua următoare, în 23 ianuarie.

În zona de Conferinţă programul este după cum urmează:
De la ora 10.30 din partea Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură Satu Mare, Daniela Culic va face prezentarea proiectului ROHU370.
Apoi, de la ora 11.00, Sergiu Rusu – specialist resurse umane din partea Adecco România va prezenta metodele de recrutare.

Începând cu ora 11.30, Asociaţia Camera Meşteşugarilor va organiza cursurile de educaţie antreprenorială şi vocaţională pentru a facilita accesul pe piaţa muncii din zona transfrontalieră.

La ora 12.00, reprezentanţii Camerei de Comerţ şi Industrie din judeţul Szabolcs-Szatmar-Bereg din Ungaria vor susţine o prezentare cu privire la piaţa muncii din Ungaria.

La ora 12.30, reprezentanţii AJOFM Satu Mare vor prezenta diferitele ajutoare de stat disponibile angajaţilor.

La ora 13.00, Tania Gabriela Ciucean – specialist resurse umane va susţine o prezentare pe tema „Metode de angajare. Cerere şi ofertă”.

La ora 13.30, Bura-Maksay Ştefan-Petru din partea organizatorilor Expo Industry Satu Mare va susţine o prelegere pe tema „Componenta HR în evenimente pe anul 2022”, iar de la ora 14.00 vor avea loc dezbateri pe diferite subiecte de discuţie ce exced calendarului prezentat (discuţii libere).

Cei interesaţi pot afla mai multe detalii telefonic, sau prin e-mail

Cei interesaţi de mai multe detalii îi pot contacta pe organizatori la numărul de telefon 0720.534.997 sau prin e-mail la adresa cameradecomert.satumare@yahoo.com, urmând a accesa mai multe informaţii cu privire la proiect.

Organizatorii Expo Jobs aşteaptă toate persoanele interesate să participe la evenimentul din acest weekend, organizarea întregului eveniment fiind asigurată în conformitate cu respectarea condiţiilor generale actuale stabilite de organele abilitate ale statului. “Ne dăm silinţa în a respecta toate măsurile impuse de autorităţi pentru siguranţa participanţilor: purtarea măştii de protecţie este obligatorie atât de către organizatori şi expozanţi, cât şi de către public, intrarea la târg se face pe baza certificatului verde, a unui test PCR efectuat cu cel mult 72 de ore anterior evenimentului sau a unui test antigen. Se vor păstra distanţele de siguranţă de 1,5 metri între participanţi, iar la intrare la eveniment vor fi amplasate standuri cu dezinfectanţi şi măşti de protecţie”, după cum dau asigurări organizatorii.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517