Image 1
Image 2

Salată de spanac cu căpşuni şi migdale

Salată de spanac cu căpşuni şi migdale
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Deşi poate părea o combinaţie puţin mai ciudată, această salată reuşeşte să vă depăşească aşteptările. Merită încercată!

Ingrediente necesare:

– 100g spanac

-50 gfulgi de migdale

– 200g căpşuni

– 2 linguri de oţet balsamic

– 1 linguriţă de miere

– 1 linguriţă sos Worchester

Mod de preparare

Se aleg cele mai fragede frunze de spanac şi se spală bine iar apoi şe aşază pe un platou.

Se scot codiţele de la căpşune şi se vor tăia în sferturi pentru a fi aşezate peste spanac. Fulgii de migdale se vor prăji uşor, o parte se lasă întregi iar cealaltă parte se va sfărâma şi se vor presăra peste salată.

Mierea se dizolvă în oţetul balsamic şi se adaugă peste sosul Worchester.

Salata se asezonează cu dressingul obţinut.

Prepararea sosului Worchester

Ingrediente necesare:

– 1 ceaşcă de ceapă tocată foarte fin

– 2 căţei de usturoi

– 3 linguri de seminţe de muştar

– 1 linguriţă boabe de piper

– 1/2 linguriţă de piper roşu

– 1 baton de scorţişoară

– 1/2 ceaşcă sos de soia

– 3 linguri de sare

– 1/2 linguriţă praf de curry

– 1 bucată de anşoa ( se striveşte )

– 1/2 ceaşcă de apă

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

Piept de curcan cu mere si cascaval

REȚETE REINTERPRETATE

Piept de curcan cu mere şi caşcaval

In ultima vreme am tot facut rulade din carne, iar una dintre preferatele noastre a fost pieptul de curcan umplut cu mere si cascaval. Combinatia dintre merele pline de vitamine, cascavalul topit, untul aromat si carnea de curcan este una grozava! Eleganta si gustoasa, este o rulada pe care o puteti aseza pe orice masa festiva sau pur si simplu sa o savurati atunci cand vreti sa va rasfatati cu ceva bun.

REȚETE DE SĂRBĂTORI

Cotlet de porc crestat şi umplut

Lăsați-vă seduși de promisiunea unei experiențe culinare de neuitat, unde suculența cotletului de porc se îmbină armonios cu aromele intense ale baconului afumat, răsfățându-vă simțurile cu fiecare înțepătură de furculiță în această capodoperă culinară.