Image 1
Image 2
pui umplut
Pui umplut
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
pui umplut
pui umplutIngrediente:

Ingrediente:

Un pui dezosat, sau pielea unei gaini mici

14 oua

500 g carne tocata de pasare

7-8 linguri de pesmet alb fin

sare

piper alb macinat

baza pentru mancaruri

cateva frunze de patrunjel verde

Mod de preparare:

Se fierb 10 oua si se taie cubulete de circa 1,5 cm. Se amesteca carnea, pesmetul, 4 oua crude si se condimenteaza. Dupa ce s-a obtinut o pasta omogena se adauga si cubuletele de oua, se amesteca cu grija, ca acestea sa nu se sfarame. Daca este nevoie, se mai poate adauga pesmet. Cu aceasta compozitie se umple puiul, iar orificiul se coase, sau se prinde cu betisoare pentru carne. Se inveleste in folie de aluminiu si se pune la cuptor, la temperaturea de 180 grade Celsius. Dupa circa 35-40 minute folia se desface, puiul se stropeste cu un pic de ulei si se mai lasa la cuptor, pana cand se rumeneste. Se poate servi atat calda, cat si rece.

Pofta buna!

1 comentariu

Lasă un răspuns

Chifteluțe crocante de pui

APERITIVE

Chifteluțe crocante de pui cu crustă de semințe

Transformați clasicele chifteluțe de pui într-un aperitiv inovator și delicios cu această rețetă de chifteluțe în crustă de semințe. Nu doar că sunt o alegere sănătoasă, dar adăugarea de semințe aduce un plus de textură și gust. Aceste chifteluțe vor deveni rapid vedeta oricărui platou de aperitive, impresionând prin aspect și savoare.

Specialități de pâine din întreaga lume

VARIETATEA PĂINILOR DIN LUME

Specialități de pâine din întreaga lume

Pâinea, esența bucătăriei globale, este o expresie a identității culturale, reflectând tradițiile, climatul și inovația culinară specifică fiecărui popor. Diversitatea sa, de la pâinile aerate la cele dense, coapte pe vatră sau în tăvi, este martorul unei moșteniri bogate, variind în funcție de ingredientele principale: grâu, secară, orez sau mei.