Probleme în căsnicia prinţului Albert de Monaco?

Se speculează, din ce în ce mai des probleme în paradisul palatului princiar de la Monaco. Prinţul Albert a apărut, la Marele Premiu de Formula 1 de la Monte Carlo, însoţit doar de către gemenii Jacques şi Gabriella, fără soţia sa, Prinţesa Charlene. Iar această apariţie a pus doar “paie pe foc”.

În aceeaşi zi, Prinţesa Charlene a postat pe contul ei de Instagram o fotografie cu ea în Africa de Sud, ţara ei natală. Charlene s-a întors în ţara natală în calitate oficială, pentru a vizita organizaţiile care luptă pentru salvarea faunei sălbatice.

Interesant este faptul că prinţesa de 43 de ani şi-a prelungit şederea în Africa de Sud mai mult decât era planificat, iar gurile rele merg până acolo şi spun că Charlene ar putea să-şi dorească o pauză de la soţul ei.

Problemele în cuplul princiar s-au acutizat după ce, la începutul acestui an, Prinţul Albert a fost implicat într-un nou proces de paternitate, cel al unui al treilea copil din flori, pe care acesta l-ar fi conceput cu o femeie cu care a avut o aventură chiar în timpul relaţiei cu Charlene.

Cu toate că în timpul Crăciunului, Albert, Charlene şi cei doi gemeni ai lor au făcut publice fotografii de familie în care par mai uniţi ca oricând, iar Charlene l-ar fi lăudat pe soţul ei de 63 de ani pentru loialitatea şi curajul lui, prelungirea şederii sale în Africa de Sud nu pare deloc bine pentru cuplul princiar.

O altă mişcare care a şocat admiratorii familiei princiare, a fost ceremonia de înmânare a cadourilor de Crăciun care a avut loc la palatul monegasc. Atunci, soţia Prinţului Albert a apărut cu capul ras pe jumătate, o mişcare pe care mulţi au catalogat-o drept una de rebeliune împotriva cutumelor princiare.

Detalii despre viaţa Prinţului Albert al II-lea de Monaco

Născut la Palatul de Monaco, Albert a urmat liceul Albert I pe care l-a absolvit în 1976. A petrecut un an pregătindu-se în diferite îndatoriri princiare şi s-a înscris la colegiul Amherst în Massachusetts în 1977 sub numele Albert Grimaldi, unde a studiat ştiinţe politice, economie, muzică şi literatura engleză. În 1982, când Albert avea 24 de ani, mama sa Grace Kelly a murit într-un accident de maşină. Albert a preluat preşedinţia Crucii Roşii Monaco şi a fost numit vice-preşedinte al Fundaţiei Prinţesa Grace de Monaco.

La 6 aprilie 2005, Prinţul Rainier al III-lea a murit iar Prinţul Albert a devenit Prinţ Suveran de Monaco sub numele de Albert al II-lea. La sfârşitul celor trei luni de doliu pentru tatăl său, la 12 iulie 2005, la Catedrala Sfântul Nicolae a avut loc prima parte a investiturii sale, o masă prezidată de arhiepiscopul de Monaco care a marcat începutul domniei sale. Apoi, Albert al II-lea s-a întors la palatul princiar pentru a găzdui o petrecere la cere au participat 7.000 de monegasci născuţi în principat.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517