Prefectura Satu Mare anunţă data pentru „Sâmbra Oilor”

Sambra Oilor de la Huta Certze

Sambra Oilor de la Huta Certze

În cadrul unei şedinţe de Colegiu Prefectural, prefectul Radu Roca a anunţat în 22 martie că pe data de 07.05.2023 va avea loc cea de-a LXV-a ediţie a festivalului folcloric ,,Sâmbra Oilor” pe dealul de la Huta Certeze şi Moişeni.

Pentru buna organizare a acesteia în perioada următoare vor avea loc întâlniri de lucru cu reprezentanţii instituţiilor implicate în organizare (Consiliul Judeţean Satu Mare, Primăria Certeze, Primăria Negreşti-Oaş), siguranţă şi ordine publică (Inspectoratul Judeţean de Poliţie, Inspectoratul Judeţean de Jandarmi, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră) şi control (Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor, Direcţia de Sănătate Publică, Comisariatul pentru Protecţia Consumatorilor, Garda Naţională de Mediu).

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517