Noroieni: o casă a luat foc de la o antirozătoare

Scris de I. Z., 22 octombrie 2021 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Vineri, 22 octombrie, dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Someş” al judeţului Satu Mare a fost alertat să intervină pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit, în localitatea Noroieni.

La faţa locului s-au deplasat 12 pompieri militari cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, din cadrul Detaşamentului de Pompieri Satu Mare.

Ajunse la faţa locului, forţele profesioniste au găsit incendiul menifestându-se cu flacără la nivelul a trei camere din casă.

Cauza probabilă de producere a incendiului este efectul termic al curentului electric provenit de la un aparat electric (antirozătoare) lăsat sub tensiune.

Au ars: mobilierul din 3 camere, materialele textile şi documentele familiei.

S-au degradat: 4 geamuri de termopan, 3 uşi de interior, tavanul pe o suprafaţa de aproximativ 60mp şi aparatele electrocasnice din camere.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517