Noi alegeri la PNL

Nicolae Ciuca

Partidul Naţional Liberal se pregăteşte de noi alegeri. Miercuri, Biroul Politic Naţional al PNL a decis convocarea Ligii Aleşilor Locali şi a Consiliului Naţional pe 26 mai, respectiv 27 mai, la Poiana Braşov.

La Liga Aleşilor Locali PNL vor participa 1.200 de primari, iar la Consiliul Naţional sunt aşteptaţi 1.000 de delgaţi.
După demisia lui Dan Vîlceanu, în cadrul Consiliului Naţional al PNL va fi ales noul secretar general al PNL. De asemenea vor fi organizate alegeri pentru funcţiile de prim-vicepreşedinte în domeniul strategiilor politice şi vicepreşedinte în domeniul apărării şi siguranţei naţionale. Data limită până la care se pot depune candidaturile este 20 mai.

În 10 aprilie, premierul Nicolae Ciucă a fost ales preşedinte al PNL după ce pe 2 aplirie, la presiunea colegilor de partid Florin Cîţu a demisionat. Ciucă era vicepreşedinte al PNL în domeniul apărare şi siguranţă naţională.

Tot în 2 aprilie, a demisionat şi Dan Vîlceanu din funcţia de secretar general al partidului. Acum, Lucian Bode este secretar general interimar.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517