Ne va apăra NATO în cazul unui atac rusesc?

Scris de I. Z., 28 noiembrie 2022 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Iohannis-Stoltenberg

Preşedintele Klaus Iohannis spune că flancul estic al NATO are nevoie de mai multă forţă de descurajare şi că liderii Alianţei trebuie să facă planuri concrete, pentru ca, în cazul unui atac, se ştie exact cine, ce trupe şi unde trimite. Declaraţia a fost făcută după o întâlnire cu secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, la Cotroceni.

„În plus, este nevoie de planuri foarte concrete, ca în cazul unui atac să se ştie foarte exact cine, ce trupe şi unde trimite. Nu putem să lăsăm astfel de decizii pentru ultimul moment şi să fim atunci luaţi prin surprindere. Este nevoie, în afară de aceste planuri, de dezvoltarea unor structuri logistice, de exemplu, pentru carburanţi şi aşa mai departe. Toate acestea, după părerea mea, după părerea noastră, sunt necesare şi cred că la summitul de la Vilnius de anul viitor, cel puţin aşa am discutat astăzi, este posibil să avem decizii mult mai curajoase şi mult mai concrete în aceste domenii”, a adăugat Iohannis.

Ca urmare lansăm următoarea întrebare:

Ne va apăra NATO în cazul unui atac rusesc?

Loading ... Loading ...
Abonează-te acum Online!
  1. Dr. Szabo a spus: 29 noiembrie 2022, ora 18:37

    Bolsevicii nu vor ataca Romania , armata (asa numita armata) este la pamint incapabil sa-si apere propria tara, poate vor intra in orbanistan sa-l apere pe orbancsavo de furia poporului. Deci NATO poate apara tara noastra fiind o misiune usoara pentru cea mai puternica alianta militara din lume.

  2. Dac Bulibas a spus: 29 noiembrie 2022, ora 11:56

    Intrebare prosteasca !!!. Rusii nu ne vor ataca, nu au nici o intentie !…. Armatele straine sub a carei ocupatii va aflati ar fi bine de aflat de unde sunt platiti si din ce bani sunt platiti. Cine suporta cheltuielile cu acestia aflata de geaba pe teritoriul romanicai ???….Dulapul Werner de la Cotroceni mai vrea sa va aduca inca 1000 de militari straini fara sa precizeze si sursa de finantare. Cheltuielile cu un militar strain se ridica la 1000 de dolari SUA pe zi !!!!. Cine plateste costurile stationarii acestora pe teritoriul romanicai ???. Cine suporta cheltuielile cu un refugiat ucrainean care beneficiaza de 1000 euro/luna fara sa munceasca si sa contribuie la buget compus din 100 lei/zi X 30 zile = 3000 lei /luna + aprox. 2000 lei/luna pt. chirie /cazare ajungand in total la 5000 lei /luna (adica 1000 euro ), pe cand un muncitor roman primeste ca salar minim mizerabil de 330 euro/luna iar un pensionar roman cu pensia minima beneficiaza de umilitoarea suma de 200 euro/luna ?.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517