Image 1
Image 2

Milkshake cu fructe de pădure

Sunt dimineti in care avem nevoie de un plus de energie pentru a ne simti din nou in forma, si cea mai simpla solutie ramane o ceasca de cafea. Dar pentru cei care vor sa incerce un milkshake plin de vitamine, antioxidanti si minerale aceast milkshake este o alegere perfecta.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Ingrediente:

3 ceşti de fructe de pădure proaspete (eventual congelate şi dezgheţate lent), 400 ml de lapte, 200 ml apă minerală carbogazoasă, 4 linguri de miere, cuburi de gheaţă, sau preferabil pulbere de gheaţă.

Mod de preparare:

Fructele de pădure se mixează cu apa minerală, apoi se strecoară şi se stoarce bine de sâmburi. Se pune înapoi în vasul robotului, se adaugă şi restul ingredientelor, mai puţin gheaţa, dacă se folosesc cuburi. Dacă se folosesc pulberi de gheaţă se adaugă şi aceştia şi se mixează până când obţineţi o cremă omogenă. Se pune în pahare, se ornează, dacă la preparare s-a folosit pulbere de gheaţă se serveşte imediat, iar dacă se folosesc cuburi, acestea se adaugă la servire. Se poate orna cu frişcă, fructe, sau frunze de mentă.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Tarta cu cireșe

DESERT

Tarta cu cireșe: Răsfățul verii

Savurați gustul verii cu o delicioasă Tarta cu Cireșe, perfectă pentru zilele călduroase, întâlnirile de duminică în familie sau petrecerile cu prietenii în grădină sau pe terasă. Această tarta combină dulceața cireșelor cu un aluat fraged, făcând-o desertul ideal pentru orice ocazie.

Rawon, supa de carne clasată pe locul 1 în clasamentul global al supelor

Rawon, supă de carne din Indonezia

Rawon este o supă indoneziană picantă și aromată, preparată cu carne de vită și condimentată cu buah kluwek, un ingredient tradițional ce conferă o culoare neagră și un gust pământesc unic.