Maşină parcată pe trecerea de pietoni în faţa Poliţiei (VIDEO)

În ultimii ani, mai mulţi cititori ai cotidianului nostru ne-au contactat pentru a semnala faptul că trecerea de pietoni din faţa sediului Poliţiei Satu Mare, de pe strada Alexandru Ioan Cuza, este cu probleme. Sunt şoferi care au devenit pietoni pentru neacordare de prioritate. Asta pentru că unele maşini de poliţie au fost şi sunt parcate fix lângă trecerea de pietoni, fapt care contravine legii cum că oprirea este interzisă la mai puţin de 25 de metri de “zebră”. Ce să mai spunem de staţionare?

Nu s-a schimbat nimic între timp, chiar dacă locurile de parcare au fost împrospătate, marcate din nou cu vopsea albă, iar trotuarele s-au schimbat. În continuare sunt şoferi care riscă să accidenteze pietonii, chiar dacă vin cu viteză mică.

Mai nou sunt sătmăreni care îşi permit să parcheze chiar pe trecerea de pietoni din faţa Poliţiei. Un exemplu vine de la o doamnă care s-a oprit ieri pe “zebră”. Ea a crezut că dacă îşi porneşte avariile poate să stea liniştită pe telefon pe trecerea de pietoni. Nu a păţit nimic, probabil şi pe viitor va parca unde vrea muşchii ei. Dar chiar în faţa Poliţiei?

Abonează-te acum Online!
  1. Dac Bulibas a spus: 21 mai 2022, ora 10:00

    Da,…, Putyn este de vina ….

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517