Magazinul Kik din Carei, amendat cu 50.000 lei

Scris de I. Z., 22 octombrie 2022 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor (CJPC) Satu Mare s-a autosesizat, în urma unor apariţii în spaţiul public, astfel efectuând o acţiune de control la magazinul Kik din localitatea Carei, judetul Satu Mare, pentru a verifica modul în care este respectată legislaţia în vigoare privind aspectele sesizate.

În urma neregulilor constatate de comisarii sătmăreni, operatorul economic a fost sanctionat contravenţional cu amendă în cuantum de 50.000 lei şi un avertisment, şi a fost propusă încetarea practicilor comerciale incorecte.
Dintre cele mai importante nereguli, comisarii de la Protecţia Consumatorilor menţionează neconcordanţe între preţul de la raft şi cel de la casa de marcat, al diverselor produse; nerespectarea regimului promoţiilor (lipsa afişării perioadei de promoţie, lipsa afişării pretului vechi barat, conform legislatiei).

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517