În noaptea de Sânziene, lansare de carte la Castelul din Ardud

 

Debutul tânărului poet sătmărean Adrian Lupescu, elev la Liceul Teoretic George Pop de Băseşti, a constituit un eveniment major, nu doar pentru Sătmar, numai dacă ne gândim la faptul că la lansarea cărţii ”Aici începe altceva”, au participat peste 200 de iubitori ai poeziei, ci şi pentru critica de specialitate.

Marele critic clujean acad. Ion Pop, i-a făcut o călduroasă recenzie în prestigioasa revistă ”Apostrof”, iar excepţionalul critic Gheorghe Grigurcu a scris despre Adrian Lupescu o cronică extrem de favorabilă în cea mai importantă revistă a ţări ,,România literară” din Bucureşti.

Cu toate că are doar 16 ani, Adrian Lupescu este deja un nume cunoscut nu doar în lumea literelor, ci şi în cea a muzicii folk, melodiile lui proprii fiind deja adunate pe un CD în curs de apariţie.

Proiectele lui continuă cu o carte de povestiri ,,Spovedaniile celor ferecaţi” scrisă în colaborare cu Felician Pop, volum care va fi lansat în Noaptea de Sânziene – marţi 23 iunie, la ora 23, la castelul din Ardud, eveniment unic în tabloul cultural sătmărean. De asemenea, el a finalizat un nou volum de versuri, întitulat ,,Din zilele surpării” şi o carte de eseuri şi tablete scrise în perioada pandemiei.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517