I se propune contract pentru 2 campanii

Scris de Constantin Demian, 05 decembrie 2021 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

După ce Gică Hagi şi Răzvan Lucescu au declinat propunerea de a prelua conducerea tehnică a echipei naţionale, conducerea FRF s-a orientat spre Dan Petrescu, antrenorul lui CFR Cuj. În acest sens, preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, şi directorul tehnic Mihai Stoichiţă au discutat cu ”Bursucul”.

Dan Petrescu nu a refuzat oferta federalilor. El a solicitat un răgaz până la finalul sezonului din Liga 1 şi va da un răspuns înainte de Crăciun. Federaţia ar urma să-i propună lui Dan Petrescu un contract care ar urma să cuprindă 2 campanii de calificare: Liga Naţiunilor şi turneul final la lui Euro.

Asta ar însemna un contract cu o durată de cel puţin 4 ani cu un salariu anual egal cu cel de la  CFR – 400.000 de euro pe sezon. Sumă la care s-ar putea adăuga şi eventualele bonusuri de performanţă.

În vârstă de 53 de ani, Dan Petrescu a evoluat în 95 de meciuri pentru naţionala României iar în cariera de antrenor a pregătit, printre altele  pe Rapid Bucureşti, Unirea Urziceni,  Wisla Cracovia, Krasnodar, Dinamo Moscova, Kaiserispor, Al Nasr, CFR Cluj etc.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517