Horoscop Informaţia Zilei (27 iunie 2022)

Ne aflăm în zodia Rac.

BERBEC. Ai reţineri înaintea unei acţiuni importante, de parcă ai presimţi că nu tocmai astăzi este momentul cel mai potrivit pentru a-i da startul. Se ştie că intuiţia ta de obicei nu te înşeală, deci ţine cont de semne şi dacă este posibil, mai bine amân-o câteva zile.

TAUR. Evită să mai dezvolţi şi tu conflictul ce stă gata să izbucnească, pentru că se pot declanşa adevărate furtuni. Tu eşti o fire foarte echilibrată, iar dacă îi îndemni pe cei din anturajul în care te afli spre împăcare, disputa se va aplana şi se termină fără supărări.

GEMENI. Joci un rol central în activităţile profesionale ale zilei, iar lumea este atentă la deciziile tale şi ascultă de tine. Ai pe umeri o mare responsabilitate, tocmai de aceea nu ai voie să faci greşeli, deci vei fi nevoit să respecţi întocmai toate regulile ce se impun.

RAC. Armonia care se instalase în colectivul din care faci parte este dată peste cap de apariţia unui musafir neanunţat. Îţi dai seama imediat că nu este deloc compatibil cu tine şi cu colegii tăi, dar dacă nu-i acordaţi prea multă atenţie, va pleca singur, de bună voie.

LEU. Ţi se face dor de cineva, dar distanţa vă desparte, deci vei încerca să-ţi alini dorul făcând uz de mijloacele de comunicare disponibile. Cu ceva noroc se poate ivi şansa să poţi pleca la drum sau acel cineva să te viziteze, însă nu chiar acum, deci ai răbdare!

FECIOARĂ. Cănd spiritele în jurul tău se agită, preferi să te retragi şi să nu zici niciun cuvânt, iar tăcerea, chiar se va dovedi a fi cea mai înţeleaptă reacţie. Atunci când tu nu eşti vizat sub nicio formă de discuţiile care se iscă, nu ai niciun motiv să-ţi aprinzi paie în cap.

BALANŢĂ. Va trebui să pleci la drum, însă nu pentru că aşa ţi-ai fi planificat tu, ci pentru că aşa impune situaţia. Se pare că ar putea fi nevoie de tine undeva, la puţină distanţă de casă, pentru a rezolva o problemă, sau vei pleca într-o delegaţie în interes de serviciu.

SCORPION. Eşti atras spre flirt şi aventură, nu inspiri prea multă încredere şi te cam joci cu simţirile reprezentanţilor sexului opus. Te simţi ca în vacanţă, lăsând la o parte grijile zilnice şi vei reuşi astfel să descoperi în jurul tău numai lucrurile frumoase ale vieţii.

SĂGETĂTOR. Eşti nespus de fericit, pentru că în viitorul apropiat se prefigurează un eveniment superb. Ai vrea să devină cât mai repede realitate, de aceea pui multă pasiune în pregătirea sa şi speri din tot sufletul că vei putea ajunge repede la ţinta propusă.

CAPRICORN. Poate sănătatea, sau şi mai probabil vremea îţi provoacă o stare de moleşeală, încât simţi că nu mai poţi sta în picioare. Altădată pe tine nu te afectează nici căldura, nici gerul, nici fronturile atmosferice, dar astăzi, parcă ai fi în stare să dormi toată ziua.

VĂRSĂTOR. Rezultatele pe care ţi le propui se mai lasă de aşteptat. Nu te grăbi să ajungi cât mai repede la ele pentru că mai este o cale lungă până la final! Te implici într-un proiect în care vei juca un rol de mic lider şi vei fi mulţumit de felul în care va evolua.

PEŞTI. Dacă se poate, nu pleca nicăieri astăzi, pentru că un pericol trece prin preajma ta, pe care îl poţi evita uşor dacă nu pleci la drum lung. Dacă totuşi este inevitabil să pleci undeva, odihneşte-te înainte de a porni, să poţi fi vigilent în trafic şi în tot ceea ce faci.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517