Horoscop Informaţia Zilei (25 ianuarie 2022)

Scris de I. Z., 25 ianuarie 2022 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Varsator (20 ianuarie - 20 februarie)

Varsator (20 ianuarie – 20 februarie)

Ne aflăm în zodia Vărsător.

BERBEC. Pauza neprevăzută pe care o primeşti azi cadou, vine exact când aveai mai mare nevoie de ea. Poţi lua lucrurile mai moale cu eforturile cu care ai cam făcut exces în ultima vreme, deci nu te opune şi nu-ţi căuta altceva de lucru, mai bine relaxează-te.

TAUR. Când observi că ceva nu mai înaintează aşa cum ţi-ai planificat tu, ar trebui să iei o pauză de câteva zile, dar să nu abandonezi complet problema. După o zi – două, sau o săptămână de răgaz, detaşat puţin de miezul problemei, vei găsi soluţia mult mai uşor.

GEMENI. De unde te aştepţi mai puţin, şi când nici nu ai crede, vine o veste, care rezolvă, ca prin minune o problemă. Dai de o persoană care probabil, altădată nu ar fi avut nicio importanţă pentru tine, dar de acum încolo îl vei considera eroul tău salvator.

RAC. Încearcă să te comporţi exact aşa cum îţi dictează firea. Oricât efort ai depune să fii mai hotărât sau mai sever, asta ar putea aduce doar, eventual o schimbare de moment în imaginea ta, pentru că acest comportament, pe tine nu te caracterizează chiar deloc.

LEU. Un vis îndrăzneţ se clădeşte sub privirea ta, dar nu se poate realiza peste noapte. Veţi avea nevoie de o investiţie imensă de energie, atât intelectuală, cât şi fizică din partea întregii familii, deci reuşita va depinde de voinţa voastră comună de a o realiza.

FECIOARĂ. Te simţi bine când ai posibilitatea de a vorbi despre un subiect favorit pentru tine, deoarece talentul tău de comunicare te scoate în evidenţă. Lumea din jur admiră modul în care expui tema dată, cu un vocabular ales, dar totuşi, pe înţelesul tuturor.

BALANŢĂ. Succesul sentimental se află la cote maxime astăzi. Oriunde ai merge, eşti remarcat de reprezentanţii sexului opus, iar acolo unde colegii stau şi şuşotesc sau te privesc când te apropii, fii sigur că printre subiectele lor favorite se află şi persoana ta.

SCORPION. O discuţie amicală, care ar putea avea loc în cursul zilei, probabil mai spre seară, va aduce venituri, nu tocmai neglijabile pentru bugetul tău. O veche prietenie s-ar putea transforma într-o relaţie de afacere, sau invers, dar oricum, cu folos bilateral.

SĂGETĂTOR. Eşti predispus să te cramponezi de fleacuri fără importanţă, de care te împiedici la tot pasul. Prefă-te că nici nu le observi, deoarece dacă stai să pierzi timpul cu nimicuri, ai putea scăpa din vedere lucrurile importante, care ţi-ar putea aduce noroc.

CAPRICORN. În mediul în care trăieşti sau munceşti tu, în curând va avea loc o schimbare, care se poate produce în orice plan al vieţii: la şcoală, la lucru, acasă, sau în iubire. Te vei adapta repede şi te vei simţi bine în noua structură, pentru că va fi în favoarea ta.

VĂRSĂTOR. Acolo unde se adună personalităţi la fel de puternice, este normal să apară dispute pe marginea unor teme. Fiecare are orgoliul său şi fiecare îşi susţine propriul punct de vedere, dar dacă daţi dovadă de bunăvoinţă, ideile voastre pot fi uşor corelate.

PEŞTI. Toţi cei din jurul tău sunt preocupaţi de o anumită problemă, care pe tine, chiar dacă ai vrea să-i ajuţi, nu te interesează. Nu simţi nicio atracţie faţă de acest subiect şi nici nu-ţi este de niciun folos, deci fă-ţi tu treaba ta, nu-ţi pierde timpul degeaba.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517