Horoscop Informaţia Zilei (19 iulie 2021)

Ne aflăm în zodia Rac.

BERBEC. Te pregăteşti de o confruntare, care nu este tocmai de necesitate vitală, totuşi, vrei să-ţi demonstrezi capacitatea. Vei avea destul de mult de muncit, de trecut peste câteva hopuri, căci succesul nu ţi se va da pe gratis, dar în cele din urmă îl vei obţine.

TAUR. Îţi cauţi un loc de muncă mai bine plătit, dar se pare că acest vis nu ţi se va împlini în curând. În schimb ţi se conturează un pic de venit suplimentar, care în momentul de faţă îţi poate alunga o serie întreagă de griji care te frământă şi te scoate din acest mic impas.

GEMENI. Oriunde pleci astăzi, orice direcţie ţi-ai alege, de fiecare dată tot în altă parte ajungi. Te întâlneşti cu cineva cine îţi face o invitaţie de nerefuzat, sau ceva îţi trezeşte curiozitatea şi ajungi într-un loc total diferit de destinaţia sprec care ai pornit iniţial.

RAC. Şeful cere mult de la tine, dar face acest lucru pentru că ştie că ai o rezervă importantă de energie şi eşti capabil de mai mult decât faci de obicei. Tu eşti una dintre cele mai dinamice forţe de muncă din echipa voastră, dar acum ai alte preocupări.

LEU. Te simţi bine când poţi sta la discuţii cu nişte oameni dezgheţaţi şi te puni la curent cu ultimele noutăţi. Ai ocazia să arăţi lumii la ce te pricepi tu cel mai bine, care sunt talentele tale cu care eşti înzestrat, dar oricum, cel mai mult excelezi în arta conversaţiei.

FECIOARĂ. Eşti cam zgârcit astăzi, te uiţi la fiecare leuţ, dar tu ştii întotdeauna când e indicat să-ţi deschizi portofelul şi când nu. Presimţi că nu este momentul potrivit să cumperi un anumit lucru, pentru că pe mâine ori se ieftineşte, ori apare ceva mult mai bun.

BALANŢĂ. Discuţia pe care o porţi cu o persoană dragă aduce ceva nou în viaţa voastră şi abia aştepţi ca planurile pe care vi le faceţi să devină realitate. Eşti convins că veţi realiza ceva frumos împreună, iar roadele bunei voastre colaborări vor fi pe placul tuturor.

SCORPION. Ai de sărbătorit un succes, dar tu, modest din fire, nu faci prea mare tam-tam prin lume cu ceea ce ai realizat. Niciodată nu ţi-a plăcut să povesteşti imediat la toată lumea reuşita ta, iar ceilalţi rămân surprinşi când descoperă ce palmares bogat ai.

SĂGETĂTOR. Inima ta bate mai repede pentru că presimţi că se apropie un moment cu o semnificaţie absolut specială pentru tine. Fii vigilent, uită-te cu multă atenţie în jurul tău, pentru că de undeva apare o veste bună, chiar excelentă, care te va putea face foarte fericit.

CAPRICORN. Pe tine nu te sperie confruntările de idei sau de forţe, pentru că îţi cunoşti bine resursele. Tu ştii să-ţi apreciezi foarte corect nota pe care o vei lua la un examen, bani pe care îi iei pentru o muncă şi îţi cunoşti la fel de bine şi poziţia într-o anumită ierarhie.

VĂRSĂTOR. Ziua de astăzi nu este deloc potrivită unor planuri gospodăreşti, deoarece, orice ai dori să faci, ajungi mereu la concluzia că nu ai suficienţi bani la dispoziţie. În schimb, dacă alegi mai bine să stai la o discuţie cu prietenii te vei simţi mult mai relaxat.

PEŞTI. Visele tale cele mai frumoase sunt strâns legate de confortul tău casnic, de un cămin ca-n poveşti, cu decoraţiuni moderne şi culori vesele. Dacă nu ai cum să investeşti în locuinţă, poate vei fi mai intens preocupat de aspectul tău exterior, de vestimentaţie, freză, etc.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517