Horoscop Informaţia Zilei (17 august 2022)

Ne aflăm în zodia Leu.

BERBEC. Găseşti o portiţă legală pentru a putea duce mai departe proiectul pe care l-ai întrerupt cândva. Apare aceea persoană de care depinde rezolvarea sa, poate, vei reuşi să obţii o semnătură, sau se rezolvă toate ca prin minune datorită unor modificări legislative.

TAUR. Nu pune la suflet disputele care se iscă astăzi cu persoana iubită. Nu poate fi mereu de acord cu tine, deci ascultă-i şi tu opiniile, chiar dacă sunt diferite de ale tale. Dacă aţi sta de vorbă puţin mai calm, mai deschis, aţi putea ajunge uşor la un numitor comun.

GEMENI. Felul în care prezinţi tu lucrurile îi cam pune pe gânduri pe cei mai tineri din anturajul tău, deci ai putea juca un rol important în luarea unor decizii majore. Tu eşti mai echilibrat de fire şi mai bine pregătit, iar ei ascultă de tine, deci eşti ca un lider printre ei.

RAC. Vin veşti bune care te au pe tine în prim plan. Devii vedeta zilei printr-un eveniment de excepţie pe care l-ai organizat sau unde te-ai remarcat, lumea vorbeşte de tine doar în superlative, ajungând de la discuţii despre persoana ta la adevărate cununi de laude.

LEU. Aduni informaţii prin care îţi refaci cheful de muncă, văzând că ceea ce ţi-ai imaginat tu se poate realiza foarte uşor. Ai atâtea de făcut, încât nu-ţi laşi nicio clipă de răgaz, dar se vede pe tine că îţi place nespus de mult ceea ce ai de făcut, iar rezultatul va fi cel scontat.

FECIOARĂ. O informaţie de mare importanţă vine exact la momentul potrivit pentru a echilibra o situaţie la care te gândeşti tot timpul. Toate se reaşează pe făgaşul lor normal şi, odată cu acest echilibru mult aşteptat, simţi că, în sfârşit şi sufletul tău se poate linişti puţin.

BALANŢĂ. Cauţi o soluţie pentru a putea aduna cumva o sumă mai mare de bani, fără de care nu poţi implementa un proiect. Încerci să-ţi găseşti un al doilea job, vinzi ceva, intri într-o afacere bună ca să poţi obţine suma necesară cu care îţi vei putea materializa visul.

SCORPION. Va trebui să refuzi o invitaţie, nu poţi ieşi la masă cu prietenii, pentru că partenerul ar vrea să petreceţi puţin timp împreună. Munceşti mult, tu nu ai niciodată timp liber şi îi cam neglijezi pe cei dragi. Trebuie să mai stai şi cu ei, căci au şi ei nevoie de tine.

SĂGETĂTOR. Îţi face plăcere să stai la discuţii, pentru că afli multe lucruri noi. Chiar dacă timpul tău e limitat, dar astăzi ai şansa de a face cunoştinţă cu un om interesant şi de aici se poate naşte o prietenie frumoasă sau o idilă, care va aduce un suflu nou în viaţa ta.

CAPRICORN. Cu calm şi răbdare vei face paşi importanţi în treburile începute, dar ar fi bine să nu aştepţi rezultate imediate. Concentrează-te cât mai eficient la ceea ce ai de făcut, pentru că nerăbdarea poate strica multe, dar cu puţină atenţie îţi vei putea atinge scopul.

VĂRSĂTOR. Comunici uşor, învârţi vorbele cu talent şi faci glume din orice. Dacă te afli între oameni mai deschişi la minte, care au simţul umorului, nu se vor supăra pentru atitudinea ta veselă şi aşteptându-se la aşa ceva din partea ta, îţi dau şi ei replici pe măsură.

PEŞTI. Speri, cu toată puterea ta că, după lungi aşteptări, lucrurile vor intra, în curând, în normalitate, dar ştii bine că va mai trebui să ai puţintică răbdare. Mulţi aşteaptă o astfel de revenire, dar se pare că pentru tine redobândirea vieţii normale are o semnificaţie aparte.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517