Horoscop Informaţia Zilei (16 iulie 2021)

Ne aflăm în zodia Rac.

BERBEC. Ai parte de un succes, de clarificarea unei neînţelegeri, deci e şi firesc să te bucuri într-o astfel de situaţie. Totuşi, mai stai puţin până vei fi sigur că lucrurile sunt bine aşezate pe făgaşul lor, căci s-ar putea să mai ai de făcut unele rectificări, iar asta poate să dureze.

TAUR. Eşti antrenat într-o competiţie importantă, cu efect esupra viitorului tău, care se apropie de sfârşit, iar rezultatul va influenţa mult evoluţia ta profesională. Ai grijă cum îţi împarţi timpul acum, pe ultima sută de metri, să poţi termina toate la timp şi aşa cum vrei tu.

GEMENI. Te supără anumite mărunţişuri, pe care alţii nici nu le bagă de seamă, dar tu ai fi în stare să-ţi strici ziua din cauza lor. Noroc că apare un prieten, care, cu talentul său umoristic face să râzi, te molipseşte şi pe tine cu bună dispoziţie şi te face să uiţi ce nu ţi-a convenit.

RAC. Treci printr-o perioadă încărcată de emoţii, multă muncă cu termene limită, dar şi reuşită pe măsură. Simţi că nu vei rezista până la capăt, că nu vei reuşi să le faci pe toate aşa cum ai fi vrut, dar acest sentiment este doar efectul stresului, nu oglindeşte realitatea.

LEU. Este o zi plină de simboluri aparte pentru tine. Te simţi de parcă te-ai afla sub o aripă protectoare, ca şi cum un înger păzitor te-ar ocroti şi te-ar feri de tot ce este rău. Simţi de parcă sufletul tău ar fi alinat de ceva nevăzut şi nu poţi exprima prin cuvinte ce este acel ceva.

FECIOARĂ. Tocmai persoana cea mai dragă se opune planurilor tale de ast[zi şi nu poţi să înţelegi de ce? Abia după ce îşi va expune argumentele, ai să înţelegi atitudinea sa şi poate chiar ai să-i dai dreptate şi îţi vei revizui proiectele în care ai fi vrut să-l antrenezi şi pe el.

BALANŢĂ. Legea este deosebit de importantă pentru tine astăzi, ai de lucru cu instituţii în care circulă tot felul de reguli stricte. Orice abatere de la regulă ţi-ar putea cauza prejudicii morale sau materiale semnificative, deci fii cât se poate de corect în tot ceea ce ai de făcut.

SCORPION. Eşti capabil de multe sacrificii pentru binele celor dragi. Orice ţi-ar cere, faci cu mult drag, pentru că pui mare preţ pe bucuria celor apropiaţi de sufletul tău, chiar dacă tu va trebui să depui un efort pentru binele lor. Când îi vezi zâmbind, te simţi în al nouălea cer.

SĂGETĂTOR. Primeşti de undeva o informaţie interesantă, sau o veste bună, care poate avea efecte excelente dacă o vei folosi în proiectele tale. Însă, dacă o dezapreciezi şi treci pe lângă ea cu indiferenţă, ai putea rata un noroc de zile mari, deci nu privi lucrurile cu pasivitate.

CAPRICORN. Dacă nu-ţi ţii sub control energia care te cuprinde astăzi, ai putea face o întoarcere de 180 de grade în viaţa ta. Pe neaşteptate îţi schimbi serviciul, sau poate renunţi irevocabil la un proiect aflat spre final, iar acesta ar putea să-ţi solicite noi resurse.

VĂRSĂTOR. Simţi nevoia să vorbeşti cu cineva despre aspiraţiile tale, dar alege-ţi cu grijă confidentul, pentru că nu toată lumea trebuie să afle ce-ţi doreşti tu. Nu toţi ştiu să se bucure de reuşitele altora, iar un fals prieten, în loc să te ajute, îţi mai poate băga şi beţe în roate.

PEŞTI. Dai cu greu din mână orice sumă, ţii cu dinţii de banii pe care ai reuşit să-i aduni, de parcă ar trebui să-ţi faci provizii pentru zilele negre. Nu dispera şi nu exagera gravitatea unor facturi, pentru că sunt plăţi pe care le faci în fiecare lună şi niciodată nu ai avut probleme.

Abonează-te acum Online!
  1. Horoscop Informaţia Zilei (16 Iulie 2021) » News Mag a spus: 16 iulie 2021, ora 17:13

    […] Sursa: Horoscop Informaţia Zilei (16 iulie 2021) […]

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517