Horoscop Informaţia Zilei (16 august 2022)

Ne aflăm în zodia Leu.

BERBEC. Poţi fii mândru de munca ta când ceea ce iese din mâinile tale e apreciat la justa sa valoare. Şeful te laudă, clienţii sunt mulţumiţi de tot ce faci şi îşi exprimă înalta apreciere pentru că le place ceea ce le oferi, iar aceste laude totdeauna sunt foarte binevenite.

TAUR. Ceea ce pe tine te avantajează, pe altul s-ar putea să-l defavorizeze, dar în momentul de faţă, tu trebuie să priveşti în primul rând avantajele tale. Chiar dacă pare a fi o atitudine uşor egoistă, tu ai un scop bine definit, pe care însă altfel nu îl vei putea atinge.

GEMENI. Marea grabă poate avea urmări nedorite, deci încearcă să-ţi controlezi dorinţa de a termina cât mai repede un anumit lucru, chiar dacă este urgent. Ceea ce altădată te-ar fi adus mai repede la rezultatul dorit, de data aceasta s-ar pueta dovedi o acţiune pripită.

RAC. Proiectul de care te ocupi de un timp la serviciu înaintează foarte bine spre nişte rezultate demne de laudă şi de aprecieri. Însă, până când felicitările şi recunoştinţele nu vin de la cine trebuie: de la clienţi sau de la superiori, tu nu te poţi bucura îndeajuns de succes.

LEU. Vei avea câştig de cauză într-o dispută aprinsă, penru că tu deţii foarte multe informaţii şi eşti ”doxă” în domeniul dat. Pe de altă parte, tu nu te laşi intimidat nici de duritatea rivalilor tăi şi nici nu-ţi apleci capul în faţa celor care îşi fac impresia că ei sunt mai puternici.

FECIOARĂ. Ca să reuşeşti să pui în practică şi să duci la bun sfârşit visul pe care îl ţii deocamdată în secret, ar mai fi nevoie de câteva informaţii în plus şi de ceva experienţă. Altfel spus, ar fi bine să mai înveţi, să te înscrii la un curs, căci doar aşa vei putea progresa.

BALANŢĂ. Oboseala nu va încurca planurile tale, pentru că vei reuşi să depăşeşti cu brio momentele de slăbiciune. Cu cât e mai greu drumul spre succes, cu atât mai mare va fi satisfacţia de la final, crescându-ţi cu mult stima de sine şi respectul din partea celorlalţi.

SCORPION. Chiar dacă tu nu ai niciun chef de mulţime, oriunde mergi peste tot dai de aglomeraţie şi toată lumea vrea să staţi de vorbă. Caută, dacă poţi, compania celor care sunt mai binedispuşi, căci alături de ei te vei simţi şi tu mai bine şi vei avea parte de o zi reuşită.

SĂGETĂTOR. Tot ce se întâmplă astăzi este în favoarea ta, chiar dacă aparent, unele lucruri nu te avantajează. Cineva îţi face o ofertă sau o invitaţie interesantă, care la prima vedere nu e tocmai pe placul tău, dar mai târziu ai să-ţi dai seama că ţi-a fost de mare folos.

CAPRICORN. Te cam îndoieşti de bunele intenţii ale unei persoane care se oferă benevol, să te ajute ştiind că altădată nu ar face. Tu nu ai vrut să ceri vreun sprijin, te descurci şi singur foarte bine. Cel care intervine îţi propune soluţii noi, dar spune-i liniştit, că nu ai nevoie.

VĂRSĂTOR. Întoarce, fără nicio jenă, spatele celor care îţi vorbesc maliţios, sau caută să te abordeze cu o atitudine agresivă. N-au decât să ridice tonul cât vor ei, tu oricum nu le dai atenţie, iar acest lucru îi va şoca mai mult ca orice răspuns, oricât de dur ar putea fi.

PEŞTI. Nu pune la suflet glumele nevinovate ale unei persoane care nu îşi dă seama că depăşeşte limita bunului simţ. Încearcă să-l faci cumva să înţeleagă că nu şi-a găsit cea mai bună metodă de a te face să râzi, iar cu subiectul aflat în discuţie nu se glumeşte.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517