Horoscop Informaţia Zilei (13 iulie 2021)

Ne aflăm în zodia Rac.

BERBEC. Ai mare grijă cum îţi foloseşti energia în exces care te cuprinde astăzi, deoarece ştii şi tu că atunci când îţi pui ceva în cap eşti capabil să treci peste orice obstacole până îţi ies toate socotelile. Totuşi, gospodăreşte-ţi mai bine resursele, căci ai şi altceva de făcut.

TAUR. Este o zi perfectă pentru tine din punct de vedere financiar: pentru tranzacţii bancare, sau să poţi primi nişte bani de unde nici nu te-ai fi aşteptat niciodată. Nu e neapărat nevoie să ajungi tu personal la sursa acestei finanţări, oricum, suma ce ţi se cuvine îţi va intra în cont.

GEMENI. Eşti într-o mare dilemă, pentru că nu ştii ce să alegi, căci ambele sensuri care ţi se oferă au şi avantaje şi dezavantaje. Situaţia e şi mai dificilă, căci sensul cel mai bun nu este şi cel mai uşor, deci dacă se poate, nu te aventura să dai un răspuns chiar la primul impuls.

RAC. Nu poţi înainta prea mult în planurile pe care ţi le-ai făcut pentru astăzi, chiar dacă faci tot posibilul să ţi le duci la cbun sfârşit. Ai noroc că eşti înconjurat cu nişte colegi minunaţi care te ajută mult, fiind recunoscători, pentru că şi tu îi ajuţi cu drag când e nevoie.

LEU. Tu îţi vezi de sarcinile de serviciu, dar colegii tăi se cam eschivează de treburile mai dificile şi aruncă greul pe umerii tăi. Şi cum ţie nu-ţi place să faci lucruri migăloase, tu le vei pasa lor pe acestea, deci veţi colabora chiar foarte bine şi toată lumea va fi mulţumită.

FECIOARĂ. Te bucuri de o reuşită financiară pe care ai vrea să o povesteşti la toată lumea. Poate ţi-ai cumpărat un obiect nou cu care te mândreşti foarte tare, o maşină, un telefon, un obiect vestimentar de ultimul răcnet şi te lauzi pe unde treci lăudându-te cu noua ta achiziţie.

BALANŢĂ. Spre deosebire de cei din jurul tău, tu eşti singurul care reuşeşti să-ţi păstrezi calmul şi să priveşti fără să-ţi faci griji, o situaţie pe care ceilalţi o fac să pară mai gravă decât cum este ea de fapt. Tu singur eşti stăpân pe situaţie şi nu te pierzi cu firea, ci faci ce trebuie.

SCORPION. Pui punct aici unei situaţii nu tocmai plăcute, iar acest final va avea chiar un efect eliberator pentru tine. Abia după ce scapi de această povară începi să priveşti cu optimism spre viitor. Cât timp eşti blocat în această stare, toate orizonturile par mai întunecate.

SĂGETĂTOR. Ai de făcut nişte cumpărături, dar peste tot pe unde mergi e foarte mare aglomeraţie. Preţurile sunt mari, iar toate la un loc te determină să renunţi la anumite produse pe care ai fi vrut să le cumperi, dar acestea, cei mai probabil, nici nu sunt de primă urgenţă.

CAPRICORN. Se întâmplă ceva ciudat cu tine, eşti mai îndrăzneţ decât de obicei şi îţi exprimi sentimentele într-un mor nouă, fără timiditate. Dacă se întâmplă ca tocmai acum să descoperi marea ta simpatie, nu trebuie să depui efort, să insişti prea mult să o faci să te remarce.

VĂRSĂTOR. Ai ceva pe suflet ce te apasă cu greutate şi simţi că ar trebui să-i povesteşti cuiva ceea ce te apasă. Alege-ţi cu mare grijă confidentul, nu cumva să-ţi divulgi tainele unui prieten cu gură spartă care ar putea povesti secretele tale lăuntrice unor persoane nepotrivite.

PEŞTI. Te simţi bine, pentru că în multe planuri viaţa ţi-e în regulă astăzi. Şi banii se află la un nivel satisfăcător, şi amorul te răsfaţă, deci nu ai de ce să nu fii fericit. Nu le poţi avea pe toate, deci nu ar trebui să fii supărat dacă vor fi şi domenii unde sesizezi eventual şi neajunsuri.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517