Fostul primar al Capitalei, Gabriela Firea îl atacă pe Nicuşor Dan

Fostul primar al Capitalei, Gabriela Firea, îi explică actualului primar al Capitalei, Nicuşor Dan, că în ultimii ani s-a putut moderniza transportul public în Bucureşti fără creşterea tarifelor, iar realizările pe care acesta le prezintă sunt, de fapt, proiecte demarate în mandatul fostei administraţii, dar care acum au ajuns la maturitate.

“Solicit Primarului General şi reprezentanţilor Coaliţiei ruşinii de dreapta să înceteze cu minciunile, propaganda ieftină şi informaţiile false pe care le tot aruncă în ochii cetăţenilor!

Niciuna dintre măreţele realizări cu care se împăunează nu îi aparţin şi nu le aparţin: biletul unic STB-Metrorex a fost introdus din 2017 (a scris toată presa), toată documentaţia pentru a obţine compensarea TVA a fost pregătită şi prezentată Ministerului de Finanţe şi ANAF încă din 2019, dar niciodată aprobată Bucureştiului, din motive de răzbunare politică! Parcul auto al STB s-a dublat şi a fost modernizat, inclusiv în judeţul Ilfov”, precizează Gabriela Firea.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517