Image 1
Image 2

Emisiune despre noi metode de predare, duminică la Informaţia TV

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Emisiune ITV

Un proiect european a unit două ţări şi două regiuni: România cu Ucraina şi Zakarpatia cu Satu Mare. Proiectul “Realitatea virtuală uneşte Carpaţii: Laboratoarele şcolare interactive” este finantat de Uniunea Europeană în cadrul Programului Operaţional Comun România-Ucraina 2014-2020. Despre acest proiect vorbesc profesoara Mariana Sălăgean de la :coala Gimnazială Mircea Eliade (Satu Mare) şi profesorul Dănuţ Gherman – director al Liceului Tehnologic Anghel Saligny, din localitatea Turţ, în cadrul emisiunii “Mesager Educaţional”, care va fi transmisă duminică, 30 mai 2021, de la orele 13,00 şi 20,00 la Informaţia TV.

Proiectul a fost conceput în 2018, a fost câştigat în 2019 şi a fost finalizat în acest an. Munca multă şi termenele limită nu au depăşit satisfacţia celor implicaţi la finalizarea acestui proiect, spun cei doi profesori. Este unul dintre cele mai inovative proiecte transfrontaliere din România. Cele două şcoli din România au fost utilate cu tehnică de ultimă generaţie care poate fi folosită la orice oră de curs. Elevii  pot înţelege mai bine ceea ce li se predă printr-o realitate virtuală, prin intermediul unor căşti conectate la o platformă specializată.

Aşadar, pentru a înţelege ce înseamnă noi metode de predare, puteţi urmări duminică o emisiune interesantă la Informaţia TV.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

MASĂ CALDĂ 2023

450 de școli vor beneficia de program

La fel ca în 2022, și în acest an tot 450 de școli au fost incluse în programul O masă caldă, iar valoarea zilnică alocată rămâne 15 lei. Data limită până la care autoritățile locale trebuie să încheie contractele cu furnizorii, prin care se fac achizițiile, este 1 septembrie, după cum vrea Guvernul.