De joi, vremea intră într-un proces de ameliorare şi încălzire

Scris de Ioan Aniţaş, 22 iulie 2021 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Aşa cum aţi putut remarca, începutul de săptămână a fost bogat în precipitaţii în toată ţara, dar şi la noi în judeţul Satu Mare, cu menţiunea că, fenomenele atmosferice au fost de mai mică intensitate, fără a provoca pagube materiale.

Dacă zilele trecute precipitaţiile căzute nu au depăşit 45 de litri/metrul pătrat la Valea Vinului, iată că de azi, vremea intră în proces de ameliorare şi de încălzire. Valorile termice vor fi curprinse între 15 şi 25 de grade Celsius, iar cerul va fi acoperit parţial de nori, cu şanse minime de precipitaţii. Vântul va avea viteze cuprinse între 2 şi 23 de kilometri pe oră la rafală.

Meteorologii prognozează temperaturi în uşoară creştere pentru tot sfâşitul de săptămână. Intervalele cu soare vor alterna cu cele cu cer noros, dar nu vor fi ploi, iar valorile termice ar putea ajunge sâmbătă, până la 28 – 29 de grade Celsius.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517