Curtea Constituţională readuce parlamentarilor pensiile speciale

Joi, 5 mai 2022, Curtea Constituţională a anunţat că legea prin care au fost eliminate pensiile speciale ale parlamentarilor este neconstituţională. Judecătorii constituţionali spun că legislativul ar fi trebuit să respecte toate termenele procedurale, ori acest lucru nu s-a întâmplat.

A fost scandal joi la CCR. Judecătorul Daniel Morar le-ar fi cerut colegilor să fie amânată discuţia legată de pensiile speciale ale parlamentarilor. Solicitarea lui a fost fără succes, iar acesta ar fi părăsit sala.
După decizia CCR, PSD şi-a reiterat poziţia împotriva pensiilor speciale pentru parlamentari şi a arătat că după motivare va relua procedura. USR anunţă că va depune proiectul de abrogare a pensiilor parlamentarilor şi apreciază că decizia CCR este o palmă pe obrazul românilor.

Abonează-te acum Online!
 1. Bătrânii a spus: 09 mai 2022, ora 04:06

  Dar sa mărească pensiile bătrânilor cu câţiva bănuţi nu sunt bani şi nu e constituţional, e populist!

 2. Babacu a spus: 06 mai 2022, ora 12:07

  Cind ii vad la televizor pe cei din CCR parca m-as uita la o gasca de impostori pusi acolo sa serveasca protipendadei politice. Cred ca la ora actuala CCR este cea mai retrograda institutie a tarii, condusa de smecheri imbatriniti in rele.

 3. Nicu a spus: 06 mai 2022, ora 11:08

  Foarte rar pe aceeasi lungime cu tine Bulibasule dar din pacate ai dreptate, rusine celor care fac parte din C. C.

 4. Dac Bulibas a spus: 06 mai 2022, ora 10:23

  Cine-a mai văzut ?!

  Dracul nu se-nchină popii,
  Corb la corb nu-şi scoate ochii,
  Drac la drac un rău făcut,
  Cine dracu-a mai văzut?!

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517