Cum va fi vremea la Satu Mare în minivacanţa de 15 August

Scris de Ioan Aniţaş, 13 august 2022 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

În judeţul Mare, azi, valorile termice se vor apropia de cele specifice perioadei, cu valori cuprinse între 16-31 de grade Celsius.

Cerul va fi senin, iar spre seară pot apărea pe alocuri nori fără să aducă ploaie. Vântul va sufla cu viteze cuprinse între 5 şi 15 kilometri pe oră, la rafală

Duminică, valorile termice se menţin între 17 şi 30 de grade Celsius. Va fi o zi cu cer senin, pe alocuri o să alterneze cu perioade de cer noros, fără precipitaţii. Vântul va sufla cu viteze cuprinse între 4 şi 12 kilometri pe oră, la rafală.
Luni, valorile termice scad nesemnificativ şi vor fi cuprinse între 18 şi 28 de grade Celsius, cer parţial noros, cu posibile precipitaţii neînsemnate cantitativ, pe alocuri. Vântul va sufla cu viteze cuprinse între 3 şi 23 kilometri pe oră, la rafală.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517