Comisar-şef de poliţie Simona Săndulescu va fi condusă miercuri pe ultimul drum

Simona Sandulescu

Comisarul de poliţie Simona Săndulescu, şefa biroului de Resurse Umane din cadrul IPJ Satu Mare, a încetat duminică, 14 martie 2021, brusc din viaţă, în urma unui AVC, la vârsta de 48 de ani. A fost prima poliţistă din Satu Mare care a educat  generaţii de voluntari ai Poliţiei. Simona Săndulescu a lucrat aproape 20 de ani în cadrul IPJ Satu Mare, fiind implicată în programe care privesc prevenirea delicvenţei juvenile, ca ofiţer în cadrul departamentului Prevenirea Criminalităţii.

Luni, 15 martie, maşina cu trupul neînsufleţit al Simonei a trecut prin faţa sediului IPJ Satu Mare, ca un ultim omagiu.

Priveghiul va avea loc marţi în cimitirul Pietroasa de pe strada Liviu Rebreanu, începând cu orele 18.00 iar slujba de înmormântare se va oficia miercuri, 17 martie 2021, la ora 13.00.

Informaţia Zilei transmite sincere condoleanţe familiei îndurerate.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517