Calificare în finala pe ţară pentru juniorii A1 de la Viitorul Vetiş!

Scris de Ionuţ Blăjean, 27 iunie 2022 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Aşa cum am anunţat duminică, Viitorul Vetiş se află la Buzău la turneul final al juniorilor A1 (U19) din România. Luni s-au jucat semifinalele competiţiei, iar echipa antrenată de Cristian Popa şi Cosmin Anton a avut un meci solicitant.

Meciul a fost dominat de sătmăreni, însă ei au ratat multe ocazii, inclusiv din postură de “singur cu portarul“. Totuşi, Denis Lazăr avea să deschidă scorul în minutul 60, dintr-un penalty. Cei de la Metalul Buzău au reuşit să egaleze, ba chiar să conducă cu 2-1. Dar în minutul 85, acelaşi Denis Lazăr restabileşte egalitatea, scor 2-2 şi trimite meciul la loviturile de departajare. Aici, Viitorul Vetiş a câştigat cu 4-3 şi s-a calificat în finala programată marţi, 28 iunie 2022, de la ora 11″00, la Buzău. Adversarul va fi echipa CSM Alexandria, câştigătoare cu 5-0 în meciul cu Viitorul Măceşu de Sus.

Lotul Viitorului Vetiş: Rareş Oşan, Şerban Palage – Raul Matioc, Luca Crainic, Raul Apai, Paul Micle, Ionuţ Tite, Denis Lazăr, Nandor Pop, Maris Duca, Rareş Mureşan (cpt.), Horvat Kevin, Patric Tamas, Daniele Bodan, Darius Ştef, Flaviu Bob, Alexandru Orbulescu, Schvaczkopf Armin.

„Un meci care ne-a terminat din toate punctele de vedere. Am fost superiori celor de la Metalul Buzău, însă am ratat foarte mult. Putea fi chiar şi 5-0 dacă reuşeam să profităm. Urmează finala de marţi în care vom avea un adversar redutabil”, ne-a declarat Cristian Popa.

Abonează-te acum Online!
  1. Anca a spus: 28 iunie 2022, ora 12:40

    Au castigat pentru ca au incalcat regulamentul competitiei.Au jucat cu jucatori de la U Cluj, LPS Satu Mare, echipe care in anul competitional 2021-2022 au participat la Campionate Nationale, respectiv Elite. Este de inteles cum o comuna cu 2.400 de locuitori poate avea o echipa cu o astfel de performanta. Rusine AJF-urilor locale care fac legitimari in afara termenului de legitimare si permit mutarea jucatorilor pe ma n echipe pentru a li se pierde urma si FRF-ului care pentru cateva voturi inchid ochii la asemenea nelegiuiri. Dupa asemenea nedreptati ramai cu un gust amar si cu speranta ca o data si o data v-a exista corectitudine si dreptate in tara asta. Pacat de munca si daruirea copiilor care trebuie sa treaca prin suferinta pricinuita de noi adultii.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517