ACS Armand Supur obţine medalia de bronz la Paleta de Argint

Scris de Ionuţ Blăjean, 24 iunie 2022 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »


Zilele trecute, la Buzău s-au desfăşurat mai multe competiţii importante la tenis de masă. Acolo s-au aflat şi sportivi de la ACS Armand Supur, club care a obţinut rezultate foarte bune.

Mai exact, cei de la categoria 11-12 ani s-au clasat între primii 16 cei mai buni din România, iar la Cupa României, la 9-10 ani, Albert Czigler a ocupat locul 5, iar Garnai Zalan locul 10.

La concursul Paleta de Argint, cel mai important la 9-10 ani, echipa sătmăreană, formată din Albert Czigler, Zalan Garnai şi Răzvan Suciu, a reuşit să obţină medalia de bronz. De altfel, poza ataşată acestui articol este de la acea festivitate de premiere. Pe lângă echipa ACS Armand Supur, în fotografie apare şi Cristi Romanescu, preşedintele Federaţiei Române de Tenis de Masă.

Antrenorul Anton Czigler ne informează că urmează pe parcursul verii o serie de concursuri internaţionale la Dumbrăviţa, Gyor şi Albena. Se aduc mulţumiri partenerilor şi sponsorilor care sunt alături de ACS Armand Supur.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517