Image 1
Image 2

CSM Victoria Carei revine în Liga a 3-a după 15 ani! Aici puteţi vedea toate golurile marcate

CSM Victoria Carei
În faţa a 2.000 de spectatori, sătmărenii au învins Supporter 2.0 Cluj-Napoca cu 3-0 (4-1 la general) şi au promovatCSM Victoria Carei a promovat sâmbătă, 25 iunie 2022, în Liga a 3-a la fotbal. Echipa antrenată de Marius Botan a câştigat cu 3-0 (4-1 la general) returul barajului contra campioanei Clujului, echipa Supporter 2.0 Cluj-Napoca.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
CSM Victoria Carei revine în Liga a 3-a după 15 ani! Aici puteţi vedea toate golurile marcate
CSM Victoria Carei revine în Liga a 3-a după 15 ani! Aici puteţi vedea toate golurile marcate

 

În faţa a 2.000 de spectatori, sătmărenii au învins Supporter 2.0 Cluj-Napoca cu 3-0 (4-1 la general) şi au promovat

CSM Victoria Carei a promovat sâmbătă, 25 iunie 2022, în Liga a 3-a la fotbal. Echipa antrenată de Marius Botan a câştigat cu 3-0 (4-1 la general) returul barajului contra campioanei Clujului, echipa Supporter 2.0 Cluj-Napoca.

 

 

Toată săptămâna s-a creat o emulaţie extraordinară în municipiul Carei. Toate părţile au pregătit în detaliu toate aspectele organizatorice. Iar când investeşti în ceva, când pui suflet, atunci rezultatele nu au cum să nu apară. Cineva de sus îţi răsplăteşte munca.

 

 

Încă de la intrarea în municipiul Carei s-a simţit că este o zi specială. Parcă toate detaliile prevesteau promovarea mult dorită. Parcă toate străzile duceau spre stadion. Prin agitaţie şi controale, cu lichidele lăsate la intrare, în tribunele stadionului au ajuns în jur de 2.000 de spectatori. Dincolo de istorici localnici, printre ei i-am zărit inclusiv pe Florin Gardoş, Adrian Rus, Florin Fabian. Iar lista ar putea continua.

 

 

Steagurile alb-negre au fluturat neîntrerupt în aşteptarea fluierului de start. Cele două echipe au ieşit pe gazon, au salutat publicul, jucătorii s-au salutat între ei, şi-au urat fals “multă baftă!”, dar din politeţe, după care s-a trecut la treabă.

 

 

Oaspeţii au deschis jocul, au punctat uşor la capitolul posesie, după care sătmărenii au scăpat de trac şi de emoţiile ”de scenă”. CSM Victoria Carei a avut răbdare, a început să construiască, iar după transversala din puţini metri a lui Bogdan Nyilvan (min. 32), gazdele aveau să marcheze. La o lovitură de la colţul stâng, Adrian Marinaş a trimis excelent cu dreptul în centrul careului. Raul Ritli a câştigat duelul aerian cu un fundaş advers, trimiţându-l în genunchi, şi a lovit mingea cu multă sete, ajungând în poarta Clujului (min. 38). Câteva minute mai târziu, Supporter 2.0 a reuşit să înscrie, dar golul a fost anulat pe motiv de offside.

 

 

A venit pauza, iar pe culoarul de lângă vestiare se vorbea cum că un 2-0 ar fi perfect pentru a scăpa de emoţii. Dar golul 2 s-a lăsat aşteptat, el a venit abia în minutul 75. Raul Zbona a primit în centrul careului o pasă din lateral, a driblat un adversar după care a şutat sec pe jos la colţ, dublând avantajul echipei sale. La cum se prezenta situaţia, era greu de crezut că oaspeţii pot să revină. Dincolo de jocul calculat al echipei careiene, CSM Victoria Carei l-a avut între buturi pe Florin Gorbe, un experimentat portar de care echipa avea nevoie. Pe tot parcursul meciului, Florin şi-a coordonat exemplar fundaşii şi a avut câteva intervenţii salvatoare. Florin s-ar putea să nu mai aibă voce în următoarele zile. Pe final, în prelungiri, avea să vină şi golul 3. Un alt nou intrat, Rareş Nyilvan a pătruns în careu, a lovit stâlpul din dreapta şi mingea a intrat în plasă. S-a făcut 3-0, iar în scurt timp s-a şi încheiat unul dintre cele mai importante meciuri de fotbal al Careiului ultimilor 15 ani. S-a declanşat fiesta pe stadion, toată lumea a fost fericită pentru că CSM Victoria Carei a promovat meritat în Liga a 3-a! Nici n-a mai contat că Ervin Kiczel şi Rareş Nyilvan au văzut cartonaşul roşu în ultimele minute, dar şi Ionuţ Valea de la oaspeţi.

 

 

CSM Victoria Carei: Florin Gorbe – Flavian Moş, Raul Ritli, Teodor Bîrle, Claudiu Mihale, Daniel Tilinger (cpt.), Claudiu Silaghi, Ervin Kinczel, Adrian Marinaş, Bogdan Nyilvan, Daniel Feier/ Erik Mitracica, Mihai Ghiarfaş, Martin Veszpremi, Răzvan Negreanu, Balazs Bakai, Devon Benze, Raul Zbona, Rareş, Nyilvan, Horvath David, Menesi Alex, Beniamin Laver. Antrenor: Marius Botan. Pre;edinte: Tabi Zsolt.

 

 

Supporter 2.0 Cluj-Napoca: Varga Dragoş – Valea Ionuţ, Părăvan Bogdan, Truşcă Răzvan, Bucur Dumitru, Rus Sebastian, Bucşă Dan, Laurenţiu Rus (cpt.), Laman Joel, Paul Dîrjan, Paul Coltea/ Ţiclea Alex, Mureşan Alex, Feher Ioan, Hetea Daniel, Hordujan Denis, Sebi Gherman. Antrenor: Adrian Truşcă.

 

 

”Din punct de vedere emoţional, ştiam că va fi un meci foarte greu. Nu se poate spune că este meritul unui singur om. Este o muncă colectivă, a întregului staff tehnic, a jucătorilor, a staff-ului administrativ. Consider că publicul acesta extraordinar, senzaţional din Carei merită cu vârf şi îndesat această promovare, băieţii de asemenea. Cred că munca dificilă, munca grea, abia de acum urmează. Sper să avem o vacanţă frumoasă, în decurs de două-trei săptămâni reluăm antrenamentele şi sper să avem suficient timp să ne mobilizăm pentru ceea ce ne aşteaptă pe viitor”, a declarat antrenorul Marius Botan.

 

 

De precizat că în urmă cu exact 5 ani, pe 25 iunie 2017, Marius Botan promova cu Unirea Tăşnad în eşalonul al treilea.

Una peste alta, felicitări echipei din Carei şi mult succes în continuare!

 

 

Golul 1 AICI.

Golul 2 AICI.

Golul 3 AICI.

Bucuria de la final AICI.

Interviu Marius Botan AICI.

Galerie foto:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1 comentariu

Lasă un răspuns

Connect with